Двоє нудистів з Британії голими проїхали на велосипеді 400 км за 6 днів

Джерело: Mirror

Двоє друзів, 36-річний Ніл Кокс і 25-річна Джей Антік, привернули увагу своєю шестиденною велоподорожжю південно-західною Англією. Вони подолали 400 км з Глостера до Лендс-Енду на тандемі (велосипед для двох), абсолютно голими.

Ніл і Джей чергували ночівлю просто неба з проживанням у готелях, ходили за покупками голяка і відвідували бари. Вони зазначили, що реакція громадськості була “надзвичайно позитивною”.

“Люди в Гластонбері були в переважній більшості позитивно налаштовані, це було трохи приголомшливо. У Брістолі люди були байдужими, але саме цього ми і хочемо, щоб було насправді. Були моменти, коли я хвилювався через негативну реакцію, але це все було в моїй голові. Після того, як ми пройшли через Гластонбері, ми одягнулися — але тільки тому, що було вітряно і шпурляло дощем!”, – каже чоловік.

“Куди б ми не йшли, люди озираються — я думаю, деякі просто дивуються, коли бачать двох людей на тандемі. Тому їм ще смішніше бачити двох голих людей на тандемі”, – додав він.

Ніл пояснив, що їхній вибір нудизму не має на меті когось образити, а скоріше — прийняти природний спосіб життя. Він поділився:

“Я не думаю, що голі тіла — це погано чи небезпечно. Це не сексуальна річ — у мене є дівчина, з якою ми зустрічаємося 10 років, і їй комфортно, коли я їжджу в подорожі з іншими жінками, тому що вона знає, що це здорова річ, і нічого страшного не відбувається”.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Національній академії наук Білорусі вирішили скласти списки співробітників, котрим дозволять користуватися Інтернетом на робочому місці. Про це із посиланням на відповідний документ повідомив білоруський учений-хімік Сергій Бесараб.

У Центрі національного спротиву повідомили, що російський депутат оприлюднив унікальну інформацію про втрати росіян та підтвердив використання шкіл як військових баз.

Угорщина за Нідерландами оголосила про намір відмовитися від дотримання міграційних правил Європейського Союзу, повідомив міністр із європейських справ Угорщини Янош Бока.