У Казахстані 400 ув’язнених влаштували бунт у колонії

Джерело: Orda

Сьогодні, 21 вересня, у Туркестанській області Казахстану в колонії № 55 під час планового обшуку стався бунт, унаслідок якого було влаштовано підпал.

Співробітники департаменту кримінально-виправної системи провели перевірку на наявність наркотиків, внаслідок чого кілька осіб були поміщені до карцеру.

“Це викликало невдоволення засуджених, що виявилося в масовій непокорі (можливо, перевіряльники вжили жорстких заходів)”, – повідомили джерела виданню Orda.

У бунті взяли участь близько 400 ув’язнених. Вони підпалили електричний трансформатор. Загалом у колонії відбувають покарання понад 700 осіб.

Станом на 16:00 в суботу, 21 вересня, по всій лінії фронту від початку доби кількість бойових зіткнень зросла до 81.  

Третій практичний заїзд Гран-прі Формули-1 у Сінгапурі зупинили через ящірку, що вибігла на трек.

В МЗС України заявили, що за даними української розвідки, Росія готує удари по критичних об’єктах ядерної енергетики України, зокрема по відкритих розподільчих пристроях АЕС та підстанціях передачі.

21 вересня на арені “Вемблі” в Лондоні відбудеться бій між Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Даніель вперше захищатиме пояс чемпіона світу за версією IBF, який він отримав після того, як Олександр Усик вирішив відмовитись від титулу.

Сьогодні, 21 вересня, Генеральний штаб ЗСУ підтвердив ураження двох арсеналів ворога на території РФ.