На Донеччині поліціянти знайшли дворічну дитину, яку шукали всю ніч

Джерело: пресслужба Національної поліції України

В Краматорську зник 2-річний хлопчик, якого правоохоронці шукали цілу ніч. Відтак поліціянти знайшли дитину та розслідували обставини її зникнення.

В п’ятницю, 20 вересня, до поліції Краматорська надійшло повідомлення про зникнення дитини у приватному секторі старої частини міста. 

Бабуся дитина розповіла, що хлопчик був надворі, а приблизно о шостій вона помітила, що він зник, а хвіртка на вулицю була відчинена.

Ювенальні інспектори, оперативники, поліціянти кінологи та співробітники інших підрозділів одразу розпочали пошук дитини. 

Сьогодні о дев’ятій ранку дитину знайшли. За попередньою інформацією, його без нагляду помітили сторонні люди і забрали до свого дому.

41-річна мама дитини про зникнення сина нічого не знала. Її напідпитку знайшли біля однієї з крамниць. За даними слідства, жінка веде асоціальний спосіб життя та вже один раз була позбавлена батьківських прав щодо старшої доньки. 

Цього року на жінку двічі складались адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов’язків. Місяць тому правоохоронці вже доставляли хлопчика на медобстеження через його занедбаний стан.

Наразі хлопчик перебуває під наглядом лікарів, а його матері загрожує позбавлення батьківських прав.

  • Прокуратура Мангайма висунула обвинувачення подружній парі у вбивстві двох українок та викраденні новонародженої дитини. Прокурори вважають, що мотивом злочину було нереалізоване бажання мати спільну доньку. Подружжя почало планувати викрадення новонародженої дівчинки, щоб видати її за свою, не пізніше березня 2023 року.

Ексзаступниця міністра закордонних справ з питань євроінтеграції Олена Зеркаль прокоментувала інформацію про те, що Росія готує удари по критичних об’єктах ядерної енергетики України.

В суботу, 21 вересня, російські війська поцілили дроном в легкове авто у Нікополі. Є жертви.

Станом на 20:00 у Києві спостерігається тимчасове погіршення стану повітря через підвищення концентрації пилу, повідомляють в КМДА. 

Директорка Департаменту інформації і преси МЗС РФ Марія Захарова в суботу, 21 вересня, заявила, що Росія не збирається брати участь у саміт миру щодо України.

Понад 20 жінок звинуватили покійного єгипетського мільярдера та бізнесмена Мохаммеда аль-Фаєда у зґвалтуваннях або сексуальному насильстві.