LEGO та Formula 1 оголосили про багаторічне партнерство

Джерело: Hypebeast

Данська компанія LEGO і Формула-1 оголосили про багаторічне партнерство, яке розпочнеться в сезоні F1 2025 року. 

Фото: LEGO

Зокрема, партнерство включатиме продукти LEGO, які представляють усі десять команд Формули-1, від LEGO DUPLO для дітей дошкільного віку до наборів для конструкторів старшого віку. 

Із зростаючою популярністю Формули-1 серед молоді, особливо тих, кому не виповнилося 25 років, LEGO Group планує запровадити інтерактивний досвід, який висвітлює технічні аспекти спорту. 

Директорка із продуктів і маркетингу LEGO Джулія Голдін сказала, що партнерство посилить зв’язок вболівальників зі спортом, а комерційна директорка Формули-1 Емілі Празер підкреслила, що співпраця розпалить креативність і пристрасть до Формули-1. 

Очікується, що повне представлення продуктів здійснять до Чемпіонату світу Формули-1 у 2025 році.

Протягом дня, 21 вересня, російські загарбники здійснили 81 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 175 вибухів. 

Поліція Ісландія застрелила рідкісного білого ведмедя, оскільки вважала, що він становить загрозу для місцевої жительки, заявила влада.

Внаслідок російського удару по багатоповерхівці Харкова вже відомо про щонайменше 12 постраждалих. 

В суботу, 21 вересня, близько 22:53 російські війська атакували Харків.

Збірна України з футзалу перемогла команду Афганістану в матчі третього туру групового раунду чемпіонату світу-2024 з футзалу й вийшла у плейоф.