Дюбуа нокаутував Джошуа у п’ятому раунді у бою за титул чемпіона IBF

Джерело: “Суспільне спорт”

Даніель Дюбуа здобув перемогу у бою за звання чемпіона світу у суперважкій вазі, захистивши пояс IBF від британця Ентоні Джошуа.

Як зазначається, бій Джошуа — Дюбуа не пройшов усю дистанцію. Зокрема суддя достроково зупинив поєдинок в п’ятому раунді. Даніель Дюбуа відправив Ентоні Джошуа у нокаут, після чого британський боксер не підвівся.

Перед цим ексчемпіон світу у суперважкій вазі тричі опинявся у нокдауні. Однак зміг підвестися і лише в п’ятому раунді після потужного удару Дюбуа потрапив у нокаут.

  • 21 вересня на арені “Вемблі” в Лондоні відбудеться бій між Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Даніель вперше захищатиме пояс чемпіона світу за версією IBF, який він отримав після того, як Олександр Усик вирішив відмовитись від титулу.

Росія активізує свою розвідувальну діяльність у Мексиці, спрямовану на шпигунство проти США. Як повідомляють американські чиновники та колишні співробітники розвідки, ця активність є поверненням до тактики часів холодної війни.

Соціальна мережа X обрала свого законного представника у Бразилії, задовольнивши таким чином одну із судових вимог, виконання яких має дозволити компанії продовжити роботу в країні.

Литва може передати Україні 17 пожежних машин, які раніше призначались для Зімбабве, але були затримані через санкції. Про це розповіла генеральний прокурор Литви Ніда Грюнскене.

Американська напівпровідникова компанія Qualcomm звернулася до корпорації Intel із пропозицією розглянути можливість її придбання.

Кандидат на посаду президента США від республіканців Дональд Трамп відхилив запрошення телеканалу CNN на теледебати з кандидаткою від Демократичної партії Камалою Гарріс після того, яка вона дала згоду на їх проведення.