У Туреччині повітряна куля врізалася в автомобіль

Джерело: DHA

У регіоні Каппадокія, одному з важливих туристичних центрів Туреччини, повітряна куля врізалася в автомобіль під час підйому.

“Повітряна куля, яка злітала у місті Гьореме близько 6 ранку, врізалася в припарковану машину. Внаслідок удару автомобіль  пошкоджено. Повітряна куля продовжила політ”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що повітряна куля успішно завершила політ, який тривав приблизно одну годину.

Японські винищувачі вперше задіяли інфрачервоні засоби протидії під час перехоплення російського літака Іл-38, який порушив повітряний простір країни.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 24 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 137 бойових зіткнень.

Литовські парламентарі мають намір ухвалити рішення про заборону працівникам, котрі мають доступ до секретної інформації, виїжджати до недружніх зарубіжних країн.

Президент Чехії Петр Павел прокоментував обурення МЗС України стосовно його зауваження щодо “реалістичних сценаріїв” завершення війни і що Росія може зберегти тимчасовий контроль над деякими окупованими раніше українськими територіями.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що країна має бути спроможною відповісти на загрози, що походять від її супротивників, тому їй потрібно й надалі зміцнювати свій військовий потенціал, а також модернізувати армію.