Укрпошта підписала угоду про продовження знижок на посилки до Канади

Джерело: Ігор Смілянський у Телеграмі 

Укрпошта продовжила угоду про знижки на посилки до Канади, що діятимуть у 2024 році. Це рішення прийняли після того, як обсяги відправлень між Україною та Канадою за перший рік угоди зросли на понад 25%, розповів генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Згідно з новими умовами, знижка 10% буде поширюватися на габаритні посилки, а для “Дрібного пакета PRIME” діятиме знижка у 15%.

Смілянський також зазначив, що відправляти посилки можна з будь-якого з понад 7000 відділень Укрпошти до більш ніж 6200 відділень Пошти Канади, причому тарифи будуть однаковими для відправлень в обох напрямках.

Терміни доставлення з України до Канади становлять від 7 до 14 днів завдяки участі DHL Global Match, а доставлення з Канади до України займає трохи більше часу. Під час зустрічі обговорювали також нові логістичні шляхи для подальшого покращення термінів доставлення.

Крім того, аналогічні угоди з США та Великою Британією вже перебувають на стадії опрацювання.

Росіяни, котрі критикують російську владу, недостойні кращого, заявив протоієрей РПЦ Андрій Ткачов. Тих громадян, які стверджують, що в Росії “влада погана”, священнослужитель назвав “лжесвідками”.

Україна наголосила на необхідності демонтажу Кримського мосту та відновлення вільного судноплавства через Керченську протоку під час слухань у суді в Гаазі. Посол з особливих доручень МЗС України Антон Кориневич заявив, що Росія незаконно побудувала цей міст, створивши постійну перешкоду для міжнародного судноплавства.

Станом на 15:00 23 вересня якість повітря в Києві нормалізувалася. У місті спостерігається низький рівень забрудненості, всі попередні рекомендації щодо обмежень перебування на вулиці скасовуються. 

У Великій Британії міністр оборони Джон Хілі оголосив про нову ініціативу, спрямовану на залучення геймерів та програмістів до Збройних сил. У своїй заяві він закликав молодь долучитися до кіберпідрозділів армії, наголошуючи на важливості цифрових навичок у сучасній війні.

Відтік кваліфікованих фахівців з медіа та PR-індустрії є одним з викликів, спричинених війною в Україні. Медіаекспертка та виконавча директорка Національної Асоціації Медіа Катерина М’яснікова наголосила на нестачі кадрів через мобілізацію працівників, особливо технічного персоналу, який раніше відповідав за налаштування систем оповіщення та передавачів.