Помер колишній барабанщик гурту ABBA Роджер Палм

Джерело: Aftonbladet

У віці 75 років помер колишній барабанщик легендарного шведського гурту ABBA Роджер Палм. Музикант помер внаслідок наслідків хвороби Альцгеймера.

Фото: Aftonbladet

“Він був теплим та скромним хлопцем, який завжди захищав друзів та родину. Його дуже не вистачатиме, і він залишає по собі величезну порожнечу. Ми всі пам’ятатимемо його з теплим серцем”, — йдеться у заяві родини.

Роджер Палм почав професійну кар’єру барабанщика у 17 років. В 1970-х він співпрацював з гуртом ABBA, взявши участь у записі таких хітів, як “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Take a Chance on Me”, “I Do, I Do, I Do, I Do, I Do”, “Intermezzo No.1” і “Thank You for the Music”.

Окрім роботи з ABBA, Палм також грав у попгуртах Gimmicks, Beatmakers і Moonlighters, а також співпрацював зі шведським співаком Тедом Гардестадом над піснею “Satellit”. Ще він виступав як джазовий барабанщик.

Сили оборони щотижня автоматично виявляють 12 тисяч одиниць ворожої техніки завдяки платформі штучного інтелекту Avengers Центру інновацій МОУ. Зауважується, що такий результат досягається шляхом автоматичного аналізу відео з дронів та стаціонарних камер.

На фронті загинув український поет, військовослужбовець Тарас Ілля на псевдо “Генерал” – син поетів Валентини Отрощенко та Валерія Іллі. До Сил оборони доєднався кілька місяців тому.

Вночі 22 вересня зафіксували ще один проліт ударного безпілотного апарата РФ поруч із промисловим майданчиком Хмельницької АЕС.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 24 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

Державне бюро розслідувань завершило розслідування стосовно одного з київських прокурорів, котрий, ймовірно, привласнив мільйони гривень, вилучених під час слідчих дій.