TikTok заблокував акаунти російських державних ЗМІ

Джерело: Sky News

У застосунку Тікток заблокували акаунти російських державних ЗМІ за “таємні операції з впливу” перед виборами у США.

Блокування – частина зусиль застосунку у боротьбі з розповсюдженням дезінформації напередодні виборів президента США.

Зокрема заблоковано акаунти “Россия сегодня”, який належить РИА Новости, та Sputnik, а також “ТВ-Новости”, яке підпорядковується RT.

У застосунку наголосили, що раніше доступ до цих акаунтів заблокували у Великій Британії та Євросоюзі, а їх контент для всіх користувачів позначали як “підконтрольний державі”.

Однак зараз акаунти російських медіа заборонені у Тікток назавжди. У Росії заборону поки що не коментували.

Ескалація між Ізраїлем і ліванським збройним угрупованням “Хезболла” є майже повноцінною війною. Про це заявив глава дипломатії Європейського Союзу Жозеп Боррель.

24 вересня близько 15:30 російські війська ударили керованими авіабомбами по Київському, Салтівському, Немишлянському та Шевченківському районах Харкова.

Ізраїльський історик Юваль Ной Харарі назвав повномасштабну війну Росії проти України найважливішим конфліктом, що відбувається у світі.

За даними The Washington Post після нових опитувань після дебатів 10 вересня, позиції віцепрезидентки Камали Гарріс покращилися, порівняно з колишнім президентом Дональдом Трампом.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 25 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.