У Південній Африці затримали жінку, в шлунку якої знайшли майже 70 капсул із кокаїном

Джерело: Sky News

Поліція Південної Африки заарештувала 30-річну жінку з Намібії в міжнародному аеропорту ім. О. Р. Тамбо в Йоганнесбурзі за підозрою в спробі контрабанди наркотиків. У неї виявили 68 капсул, що містили приблизно 850 грамів кокаїну.

Фото: Reuters

Жінку затримали після прибуття рейсом із Сан-Паулу, Бразилія, коли офіцери отримали інформацію про можливе перевезення наркотичних речовин.

Під час обшуку жінку відправили до місцевої лікарні для проведення рентгену, який і виявив наявність сторонніх предметів у її шлунку. Відтак виявили майже 70 капсул з наркотиками.

Фото: Reuters

Це вже десятий випадок арешту підозрюваних у контрабанді наркотиків за останні два місяці в цьому аеропорту. За тиждень до цього поліція також затримала громадянина Нігерії за схожими обвинуваченнями.

Жінці оголосили про підозру у збуті та зберіганні наркотиків. Вона має постати перед судом 25 вересня.

Міжнародна група вчених з Ізраїлю, Швейцарії, США та інших країн відродила вимерле дерево, яке згадується в Біблії, проростивши насіння віком близько 1000 років.

Рекордні опади спричинили смертоносні повені та зсуви в прибережному регіоні Японії, який досі відновлюється після руйнівного землетрусу, що стався в січні.

У регіоні Каппадокія, одному з важливих туристичних центрів Туреччини, повітряна куля врізалася в автомобіль під час підйому.

Чоловік у Південній Кореї через 16 років зізнався у вбивстві своєї дівчини та похованні її тіла у цементі.

Учені з Sandia National Laboratories випробували новий спосіб захисту Землі від астероїдів за допомогою вибуху рентгенівських променів.