Гарріс випереджає Трампа у чотрирьох із семи ключових штатів – The Washington Post

Джерело: The Washington Post

За даними The Washington Post після нових опитувань після дебатів 10 вересня, позиції віцепрезидентки Камали Гарріс покращилися, порівняно з колишнім президентом Дональдом Трампом.

Гарріс все ще випереджає Трампа на два відсоткові пункти у загальнонаціональному масштабі, і її перевага трохи зросла.

Вона також лідирує в чотирьох із семи штатів, які, найімовірніше, вплинуть на результат виборів. Гарріс нещодавно отримала невелику перевагу в Неваді, а її перевага в Пенсильванії зросла з двох відсоткових пунктів до трьох. Натомість Трамп продовжує лідирувати в Джорджії та Арізоні, тоді як у Північній Кароліні – нічия.

Джерело: The Washington Post

Похибка опитування в кожному штаті становить 3,5 пункти і може бути в будь-який бік.

  • Результати опитувань, проведених різними компаніями в Сполучених Штатах, засвідчили невелику перевагу Камали Гарріс в загальнонаціональних масштабах, однак вони також показали, що Дональд Трамп має шанси в ключових штатах.

Експерт німецького видання Bild щодо аналізу відкритих даних Юліан Рьопке зауважив, що один з проросійських каналів опублікував фотографії російських військових із китайським бронеавтомобілем ZFB-05.

Більшість українських військовослужбовців – це люди, які й до повномасштабної війни займали активну громадянську позицію….

Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ “Конверс Лінк” (мережа АЗС KLO) на 5,2 млн грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Американська акторка й співачка Дженніфер Лопес зіграла у біографічному фільмі про реслінг “Нестримний”.

За матеріалами ДБР на Прикарпатті судитимуть керівництво лісгоспу, яке роками незаконно рубало деревину на заповідній території.