Трамп не зустрічатиметься з Зеленнським у США – AP

Джерело: AP News

У штабі Трампа заявили, що кандидат на пост президента США від республіканців не зустрінеться з Володимиром Зеленським.

Про це на умовах анонімності розповів один з посадовців кампанії Дональда Трампа.

За його словами, штаб Трампа та офіс Зеленського не домовлялись про зустріч політиків.

Варто зауважити, що раніше українська влада повідомляла, що у межах візиту до США на Генасамблею ООН, український президент зустрінеться з чинним американським лідером Джо Байденом, а також кандидатами на пост президента США Камалою Гарріс та Дональдом Трампом, аби представити їм план перемоги України.

Щобільше, сам Трамп також заявляв про ймовірність зустрічі з Зеленським.

“Напевно, так”, – сказав Трамп, відповідаючи на запитання журналіста про те, чи зустрінеться він з українським лідером. Більше деталей Трамп не надав.

Водночас вже за кілька днів Трамп розкритикував Зеленського, назвавши його “найвеличнішим торговцем в історії”, який приїжджаючи до США щоразу повертається до України з мільярдами доларів допомоги.

Російський парламент в середу, 25 вересня, проголосував за законопроєкт про заборону усиновлення дітей у країнах, де дозволена зміна статі.

У новій штаб-квартирі аукціонного дому Christie’s у Гонконгу 26 вересня на торги виставлять картину французького художника Клода Моне з серії “Водяні лілії”.

Жінка, придбавши “розумні окуляри” від Meta, написала компанії лист, розкритикувала окуляри. Завдяки цьому їй через рік запропонували працювати над наступними моделями.

Розмова про роль соціально відповідального бізнесу в підтримці української мови та культури відбудеться 26 вересня…

На околицях Вугледара Донецької області російських військ нині немає, проте диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) намагаються прорватися до міста. Українські військові ліквідують ці спроби, не дозволяючи ворогу закріпитися.