У боях за Вовчанський агрегатний завод вдалось взяти в полон близько 20 окупантів

Джерело: ГУР МО

Спеціальні підрозділи Головного управління розвідки протягом понад тижня здійснювали операцію на Вовчанському агрегатному заводі. У результаті бійці захопили в полон близько двадцяти російських військових. Про це повідомив офіцер спецпідрозділу Тимур на позивний “Вікінг”.

“Бій тривав трохи більше тижня. Були інтенсивні обстріли з боку противника. Сам противник на заводі чинив чималий опір, але зрештою ми вже завершили виконання завдання”, – заявив боєць.

Він розповів, що в результаті операції спецпризначенцям ГУР вдалося захопити в полон російських окупантів. Також знищено кілька десятків російських військових.

“На Вовчанському агрегатному заводі до двох десятків противника взято в полон, декілька десятків знищено. Також четверо окупантів намагались покинути завод, і були знешкоджені вже за периметром заводу”, – додав Вікінг.

Нагадаємо, вчора, 24 вересня, ГУР повідомило про успішне звільнення та зачистку Вовчанського агрегатного заводу в Харківській області. Операцію провели сили спеціальних підрозділів розвідки, які системно звільняли територію заводу від російських військових, знищивши ворога у всіх будівлях об’єкта.

Американка Аліда Алекін зробила онлайн-тест ДНК і випадково знайшла свого дядька Луїса Арманда Альбіна, якого викрали з каліфорнійського парку в 1951 році.

25 вересня прем’єр-міністр Денис Шмигаль провів зустріч із послом Японії Кунінорі Мацудою, котрий нині завершує свою дипломатичну роботу в Україні. Українська сторона подякувала за підтримку Японією резолюцій ООН на користь України, Формули миру, зокрема в частині ядерної безпеки, та за підписання безпекової угоди.

Американський репер 6ix9ine (справжнє ім’я — Даніель Ернандес) збирається приїхати 19 жовтня в Москву, щоб дати концерт. Про це він повідомив у сторіс в інстаграмі.

16-річний Ерік Кілберн зі США встановив два нових рекорди у Книзі рекордів Гіннеса як підліток із найбільшими руками та стопами. Його кінцівки значно перевищують середньостатистичні показники дорослих людей.

Якщо ворог окупує Покровськ, Україна ризикує вдвічі зменшити виробництво сталі через нестачу вугілля. Таку заяву зробив президент об’єднання “Укрметалургпром” Олександр Каленков.