Російські війська обстріляли пожежну частину у Костянтинівці: поранено рятувальника

Джерело: ДСНС України

25 вересня російські війська здійснили обстріл пожежно-рятувальної частини в місті Костянтинівка (Донецька область), внаслідок якого важко поранено старшого пожежника-рятувальника.

Фото: ДСНС України

За даними рятувальників, пораненого негайно доставили до лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу. Він зазнав множинних поранень шиї та обличчя, перелом щелепи та контузію. Його стан – стабільно важкий.

Внаслідок обстрілу також пошкоджеоі приватні автомобілі рятувальників, а надзвичайники ліквідували пожежу мікроавтобуса, що виникла після обстрілу.

Фото: ДСНС України

25 вересня російські війська вдарили по центру Краматорська, внаслідок чого загинули дві людини, а 12 – поранено.

Якщо ворог окупує Покровськ, Україна ризикує вдвічі зменшити виробництво сталі через нестачу вугілля. Таку заяву зробив президент об’єднання “Укрметалургпром” Олександр Каленков.

Глава Польщі Анджей Дуда наголосив, що не хоче створювати точки напруги між Варшавою та Києвом. Він розкритикував позицію міністра оборони Владислава Косіняка-Камиша стосовно того, що Україні не варто очікувати вступу до ЄС без вирішення “Волинського питання”. 

Правоохоронці повідомили про підозру львівському блогеру за “злив” локацій Збройних сил України та шахрайство.

Станом на 16:00 в середу, 25 вересня, з початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту зросла до 88.