Селена Гомес відповіла хейтерам після зізнання про безпліддя

Джерело: Marie Claire

Американська співачка та акторка Селена Гомес відповіла хейтерам, котрі розкритикували її нещодавню публічну заяву про те, що вона не зможе сама виносити дитину. Попри те, що багато хто підтримав виконавицю, були й ті, хто звинуватив у спробах привернути до себе увагу і викликати жалість.

Критики вважають, що настільки особисті проблеми не варто заявляти публічно.

Гомес висловилася про це на заході “Жінки у кіно”, куди вона прийшла разом зі своєю молодшою ​​сестрою Грейсі.

Я щиро вірю, що є якась сила в тому, щоб показати свою вразливість і розповісти іншим, що ти потребуєш допомоги. Це не соромно. Тому так, я розповіла, що не зможу виносити дитину. Я розповіла, що в мене біполярний розлад — відвали. Таке моє життя. Така я.

Вона пояснила, що намагається бути чесною, позаяк хоче стати прикладом для інших жінок, адже кожен у цьому світі “через щось проходить”, і важливо знати, що ти не самотній. За словами Селени, вона так само, як і всі, розгублена і не має відповідей на всі запитання. Звертаючись до своєї сестри, вона додала, що “ніколи не можна дозволяти іншим людям називати тебе поганою людиною”.

На біса всіх, хто називає нас жертвами. У моєму розумінні, ми переможці, – резюмувала акторка.

Селена зізналася, що планує стати мамою, але не зможе сама виносити дитину через проблеми зі здоров’ям у недавньому інтерв’ю Vanity Fair.

Раніше Гомес зі сцени кінопремії “Еммі” висміяла кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа та його кандидата у віцепрезиденти Джеймса Ді Венса через заяви про “бездітних кошатниць”.

Дмитро Гуменюк, військовослужбовець Державної прикордонної служби України, отримав біонічний протез руки після тяжкого поранення, яке сталося понад рік тому. Протез був оплачений громадською організацією «Фундація Течія», заснованою меценатом Олегом Кротом.

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп на політичному зібранні у штаті Джорджія заявив, що в разі переобрання він “виведе Сполучені Штати з війни в Україні”.

Кортні Кокс відзначила 30-ту річницю культового серіалу “Друзі”, згадавши свою героїню Моніку, яка, за її словами, “жива і здорова”.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Сенату США на чолі з лідером демократів та республіканців у сенаті Чаком Шумером і Мітчем Макконнеллом та ознайомив їх із ключовими пунктами плану перемоги.

Дослідники з британського Університету Редінга покепкували з власних професорів, таємно надіславши їм згенеровані штучним інтелектом відповіді на іспит. Вони отримали кращі оцінки, ніж справжні студенти.