Зірка «Спадкоємців» Гаррієт Волтер зіграє Маргарет Тетчер у британському серіалі

Джерело: Deadline

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.

Режисером серіалу виступить Стівен Фрірс, а сценаристами – Джеймс Грем та Стів Куган (який також зніметься у серіалі).

Драматичний серіал розповість про останнє телевізійне інтерв’ю Тетчер на телеканалі ITV її старому другу Браяну Волдену (якого грає Куган), яке деякі вважають “останнім цвяхом у її прем’єрську труну”.

Тетчер пішла у відставку через рік після цього інтерв’ю 1989 року і більше ніколи не розмовляла з Волденом.

Згідно з першими результатами інструментально-лабораторних досліджень, які були проведені спеціалістами Центру досконалості протимінної діяльності та екологічної безпеки, у ґрунтах на деокупованих територіях Миколаївщини виявили підвищений вміст важких металів (миш’яку, свинцю, міді, цинку) та залишків вибухових речовин. 

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш прибув із неанонсованим візитом до російської Казані у день початку триденного саміту країн БРІКС.

У США помер очільник організації FETÖ Фетхуллах Гюлен, екстрадиції якого Туреччина вимагала від США через нібито його причетність до спроби державного перевороту 15 липня 2016 року.

Російське МЗС викликало посла Німеччини Олександра Ламбсдорфа, якому висловили протест через створення регіонального штабу морського командування НАТО у східнонімецькому місті Росток.

Вдова російського опозиціонера Олексія Навального Юлія заявила, що планує бути кандидатом на президентських виборах у Росії після режиму Володимира Путіна.