42-річний чоловік одружився зі своєю 78-річною тещею і намагався виїхати з нею закордон

Джерело: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України/Facebook

На українсько-угорському кордоні прикордонники зупинили 42-річного чоловіка з Хмельниччини та  78-річну жінку з Луганщини, які вдавали з себе подружжя.

Виявилось, що жінка — це насправді теща чоловіка, яка намагалася допомогти зятеві виїхати в Італію. Пара зареєструвала шлюб у Києві минулого року.

“Підставою виїзду за кордон для чоловіка мала слугувати інвалідність дружини. Він пояснив, що супроводжує її на лікування в Італію. У ході спілкування прикордонники встановили, що у чоловіка є дитина від доньки нинішньої “дружини на папері”, яка насправді є його тещею”, — йдеться у повідомленні.

Чоловік зізнався, що з донькою “офіційної дружини” перебуває у цивільному шлюбі і планував поїхати в Італію до своєї дитини та справжньої дружини. Теща хотіла допомогти йому отримати відстрочку від призову та виїхати за кордон. Однак прикордонники не пропустили його через кордон.

  • Прикордонники виявили одразу 2 псевдоподружжя за день. У одному з випадків фальшиве подружжя вдавало закоханих, тримаючись за руки. Водночас справжня дружина чоловіка, який намагався виїхати, прямувала через інший пункт пропуску.
  • Прикордонники Львівського загону виявили псевдоподружжя, яке уклало шлюб для того, щоб чоловік міг легально виїхати за кордон. “Парою” виявились 33-річний харків’янин і уродженка Львівщини з інвалідністю, чий шлюб організувала її мати за винагороду.

Сили спеціальних операцій презентували фільм, у якому поділились подробицями операції в Кринках, зокрема розповіли про ліквідацію одного з командирів росіян. 

З початку повномасштабного вторгнення лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко здійснив майже 130 поїздок на фронт, підтримуючи бригади та батальйони Сил оборони. Він підрахував, що загальна відстань його поїздок перевищила 200 тисяч кілометрів.

Колишній міністр оборони Японії Ішіба Шіґеру буде наступним прем’єр-міністром країни після перемоги на виборах лідера Ліберально-демократичної партії.

Головний помічник глави угорського уряду Балаж Орбан викликав шквал критики після заяви, що у випадку вторгнення Росії в Угорщину вона б не стала захищатись, як Україна.

Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження через смерть військовослужбовця в ДТП. За кермом автомобіля, який наїхав на чоловіка, був один із керівників Ніжинського райуправління поліції.