Репер P. Diddy, звинувачуваний у секс-торгівлі і рекеті, хоче розповісти «свою історію»

Джерело: CNN

Репер Шон Комбз,  який виступає під сценічними іменами Puff Daddy, P. Diddy та Diddy хоче дати свідчення на кримінальному процесі за звинуваченням у секс-торгівлі та рекеті, за словами його адвоката.

“Я не знаю, чи зможу утримати його від надання свідчень. Він дуже хоче розповісти свою історію”, – сказав адвокат репера Марк Агніфіло.

Джерело, близьке до справи, повідомило CNN, що стадія відкриття матеріалів ще не почалася, тому рано говорити про свідків у судовому процесі. Прокурори висунули три обвинувачення проти Комбса 17 вересня, звинувативши його в організації злочинного підприємства, яке займалося секс-торгівлею, примусовою працею та насильством над жінками.

Відео з камер спостереження, де Комбс нападає на колишню дівчину Кессі Вентуру у 2016 році, використано в обвинувальному акті. Прокурори стверджують, що це підтверджує десятиліття насильства з боку репера. Адвокат сказав, що Комбс пояснить свої дії, якщо дасть свідчення.

“Я думаю, що він розповість кожну частину своєї історії, включаючи те, що ви бачите на відео, так що я думаю, що це буде пояснено нами обома. У нього є своя історія, і я думаю, що тільки він може розповісти її так, як він може розповісти її в реальному часі”.

Прокурори заявляють, що у 2016 році Комбс “підкупив” працівника готелю, щоб отримати відеозаписи нападу на його колишню дівчину. У позові Вентури, поданому в листопаді 2023 року, стверджується, що він заплатив 50 000 доларів за ці записи.

Також звинувачення стосуються хабарництва та приховування ймовірних злочинів, зокрема сексуальних нападів і їх фільмування. Прокурори стверджують, що Комбс організовував сексуальні перформанси, під час яких накачував жертв наркотиками і примушував їх до тривалих статевих актів з чоловіками секс-працівниками. Під час обшуку виявили близько тисячі пляшок дитячої олійки та лубрикантів.

“Я не можу уявити, що це тисячі. І я не зовсім впевнений, що дитяча олійка має до цього відношення, одна пляшка дитячої олії проходить довгий шлях. Я не знаю, навіщо вам тисяча. Я маю на увазі, що у нього великий будинок. Він купує оптом. Я думаю, що у них є Costco (мережа магазинів в Америці, де зазвичай купують товари великими партіями – ред.) в кожному місці, де є його будинок”, – каже адвокат репера.

Захисник виконавця применшив кількість жертв, які, на його думку, причетні до кримінальних звинувачень, після того, як прокурори заявили, що з федеральними слідчими розмовляли понад 50 свідків або потерпілих.

“Це одна жертва. Це все, що є в обвинувальному висновку”, – сказав він.

Наразі репер очікує на суд. Комбса утримують в одній камері з колишнім засновником криптовалютної біржі FTX Семом Бенкманом-Фрідом і колишнім президентом Гондурасу Хуаном Орландо Ернандесом.

Померла британська акторка театру та кіно Меггі Сміт, на рахунку якої два “Оскари”, три “Еммі” та незліченна кількість театральних нагород. Їй було 89 років.

Сили спеціальних операцій презентували фільм, у якому поділились подробицями операції в Кринках, зокрема розповіли про ліквідацію одного з командирів росіян. 

З початку повномасштабного вторгнення лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко здійснив майже 130 поїздок на фронт, підтримуючи бригади та батальйони Сил оборони. Він підрахував, що загальна відстань його поїздок перевищила 200 тисяч кілометрів.

Колишній міністр оборони Японії Ішіба Шіґеру буде наступним прем’єр-міністром країни після перемоги на виборах лідера Ліберально-демократичної партії.

Головний помічник глави угорського уряду Балаж Орбан викликав шквал критики після заяви, що у випадку вторгнення Росії в Угорщину вона б не стала захищатись, як Україна.