У Кривому Розі під завалами виявили тіло жінки після удару по управлінню поліції

Джерело: Олександр Вілкул

У Кривому Розі в результаті ракетного удару по районному управлінню поліції загинула жінка.

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул зазначив, що під завалами можуть залишатися ще троє людей, тому триває пошуково-рятувальна операція.

На цю мить відомо про шістьох поранених. Трьох чоловіків 1978, 1979 та 1986 р.н. шпиталізували з переломами, черепно-мозковими травмами та різаними ранами. Інші троє постраждалих отримали медичну допомогу на місці і будуть лікуватися амбулаторно під наглядом лікарів.

Нагадаємо, 27 вересня близько 9:15 війська РФ завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Ворожа ракета поцілила у будівлю місцевого поліцейського управління.

Президент України Володимир Зеленський та кандидат у президенти США Дональд Трамп зустрілися у п’ятницю, 27 вересня, в Нью-Йорку у Trump Tower.

Галина Глобчаста, староста сіл Макіївки та Греківки, у березні-квітні 2022 року опинилася в окупації. Через її патріотизм Галина стала мішенню для окупантів, які викрали, катували її в школі, де вона працювала. Зрештою їй з чоловіком вдалося втекти.

Станом на 16:00 в п’ятницю, 27 вересня, від початку доби на фронті відбулося понад 70 бойових зіткнень. Ситуація залишається складною та напруженою. Сьогодні найгарячіше на Курахівському та Покровському напрямках.

Сили спеціальних операцій презентували фільм, в якому поділились подробицями операції в Кринках, зокрема розповіли про ліквідацію одного з командирів росіян. 

З початку повномасштабного вторгнення лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко здійснив майже 130 поїздок на фронт, підтримуючи бригади та батальйони Сил оборони. Він підрахував, що загальна відстань його поїздок перевищила 200 тисяч кілометрів.