На Чернігівщині поліцейський на смерть збив військового

Джерело: ДБР

Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження через смерть військовослужбовця в ДТП. За кермом автомобіля, який наїхав на чоловіка, був один із керівників Ніжинського райуправління поліції.

Сьогодні об 11:00 правоохоронець їхав на службовому авто в середмісті Ніжина, коли на дорогу раптово вибіг чоловік. Водій не зміг уникнути зіткнення.

Військовослужбовець загинув на місці. Попередньо, водій був тверезим.

  • 9 вересня, на трасі “Київ – Чоп” в селі Дроговиж на Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та автобуса, в якому перебували військові. Внаслідок аварії загинув водій автобуса, а 12 військових зазнали поранення.
  • У ДТП загинув радник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Ярослав Олійник на псевдо “Локі”. Разом з ним в аварії загинула і його дружина.

Російський безпілотник, можливо, порушив національний повітряний простір Румунії на “дуже короткий період менш ніж три хвилини” вночі під час атаки на Україну, повідомило міністерство оборони Румунії в п’ятницю, 27 вересня.

Президент України Володимир Зеленський та кандидат у президенти США Дональд Трамп зустрілися у п’ятницю, 27 вересня, в Нью-Йорку у Trump Tower.

26 вересня у Києві стартував літературний фестиваль “Книжкова країна”, який, на перший погляд, охоплює переважно…

Галина Глобчаста, староста сіл Макіївки та Греківки, у березні-квітні 2022 року опинилася в окупації. Через її патріотизм Галина стала мішенню для окупантів, які викрали, катували її в школі, де вона працювала. Зрештою їй з чоловіком вдалося втекти.

У Нью-Йорку хочуть зменшити народжуваність щурів, вводячи гризунам протизаплідні засоби.