Вчителя фізкультури з Харкова підозрюють у зґвалтуванні та розбещенні хлопчиків

Джерело: Харківська обласна прокуратура

Колишньому вчителю з фізкультури повідомили про підозру у ґвалтуванні та розбещенні хлопчиків у Харкові. Правоохоронці заявили, що згодом він “сховався” у монастирі на Тернопільщині.

Фото: Харківська обласна прокуратура

За даними слідства, у 2018-2021 роках фігурант працював вчителем фізкультури у різних навчальних закладах Харкова.

Встановлено, що в цей період він вчиняв сексуальні дії стосовно школярів, зокрема щодо трьох хлопчиків віком 11-13 років.

Згодом він звільнився та переїхав жити до чоловічого монастиря у Тернопільській області.

Йому повідомлено про підозру у зґвалтуванні особи, яка не досягла чотирнадцяти років, та у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України).

Зараз  вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC у Китаї випустила лате зі смаком курки.

Протягом дня, 27 вересня, армія РФ здійснила 41 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 95 вибухів. 

Китай і Бразилія в п’ятницю, 27 вересня, продовжили зусилля щодо свого плану припинення війни Росії в Україні, попри те, що Президент України Володимир Зеленський відхилив цю ініціативу як таку, що відповідає інтересам РФ.

Meta представила окуляри Orion як “найдосконалішу пару окулярів доповненої реальності (AR) з коли-небудь створених”. 

Станом на 22:00 в п’ятницю, 27 вересня, на даний час по всій лінії фронту відбулося 170 бойових зіткнень. Найгарячішою сьогодні залишалася ситуація на Покровському та Курахівському напрямках. Також ворог активний на Куп’янському, Лиманському та Времівському напрямках.