В результаті удару ворога по Сумах загинув поліцейський

Джерело: Нацполіція

Сьогодні вранці російські війська повторно вдарили по Сумах, коли на місці вже були поліцейські. Внаслідок атаки загинув полковник поліції Ігор Поладич, начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції.

Джерело: Нацполіція

“Більше 20 років свого життя Ігор присвятив службі в органах внутрішніх справ. Під час повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну до останнього подиху виконував свої професійні обов’язки. Йому було лише 43 роки. Без чоловіка залишилася дружина, без батька — син та донька, без сина – мати. Добрим, щирим, позитивним — саме таким Ігор залишиться в пам’яті колег.

Як відомо, ворог завдав ударів по лікарні Сум вранці 28 вересня. Лікарню атакували двома “шахедами”, при цьому другий БпЛА вдарив по лікарні у той момент, коли тривала евакуація після першого удару.

Правоохоронці показали наслідки атаки російських БпЛА по лікарні у місті Суми.

Станом на 11:45 відомо про 8 загиблих і 12 поранених, евакуйовано 113 пацієнтів лікарні.

Артем Ковбасинський, 24-річний артист Клайпедського державного музичного театру, що в Литві, загинув на фронті 27 вересня. За словами друзів, він повернувся в Україну з Литви на початку війни. Артем вважав, що жити спокійно з коханою, доки в Україні війна — означає втратити гідність.

У Московській області було ліквідовано полковника Збройних сил Росії Олексія Коломєйцева, керівника 924-го державного центру безпілотної авіації.

26 вересня в Києві стартував літературний фестиваль “Книжкова країна”, який, на перший погляд, зосереджується переважно…

Німецькі митники ліквідували нелегальний онлайн-сервіс, що транслював заборонені російські телеканали, зокрема RT (Russia Today – ред.) та “Россия 1”.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що кількість жертв російського удару по будівлі поліції в Кривому Розі 27 вересня зросла до чотирьох.