На Рівненщині вантажівка врізалась у блокпост — загинув поліцейський, ще двоє в лікарні

Джерело: Поліція Рівненщини, Нацполіція

На Рівненщині автоцистерна врізалася у блокпост, внаслідок чого загинув 40-річний поліцейський, а 28-річний кінолог і 27-річний військовослужбовець отримали тяжкі травми.

Аварія сталася 28 вересня близько 08:15 на трасі Київ-Ковель-Ягодин. Водій автоцистерни DAF, 64-річний мешканець Кременчука, з невідомих причин врізався у блокпост на межі Рівненської та Житомирської областей.

Джерело: Поліція Рівненщини

Керманич отримав незначні ушкодження, його затримали. Чоловік був тверезий. На щастя, цистерна, що була заповнена газом, не розгерметизувалася.

В Нацполіції розповіли, що загинув їх співробітник Сергій Трум.

Джерело: Нацполіція

Старший сержант поліції отримав смертельні травми. Лікарі зараз борються за життя його колеги та військового співробітника.

Сергій працював у правоохоронних органах з 2005 року, зокрема у патрульній службі та конвойній службі, і з травня був в бойовому підрозділі патрульної поліції “Хижак”.

Колеги описують його як відданого працівника і чуйного друга. Днями йому виповнилося 40 років. Без батька залишився 16-річний син.

  • Сьогодні вранці російські війська повторно вдарили по Сумах, коли на місці вже були поліцейські. Внаслідок атаки загинув полковник поліції Ігор Поладич, начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції.

Велика Британія заборонила супермоделі Наомі Кемпбелл бути довіреною особою благодійної організації після того, як розслідування виявило, що кошти, зібрані на добрі справи, використовувалися на “нерозумні витрати”.

У Києві спостерігається різке зменшення чисельності горобців, яке сталося через косіння трави і “гламуризацію” столичних парків.

Понад 3600 хімічних речовин, дозволених для контакту з харчовими продуктами в упаковці, кухонному посуді або харчовому обладнанні, виявили в організмі людини, про що свідчить нове дослідження.

Станом на 16:00 в суботу, 28 вересня, на даний час по всій лінії фронту відбулося 66 атак. Основні зусилля окупанти і далі прикладають на Покровському напрямку, де провели третину від усіх атак на території України. Окрім того, окупанти активно діють на Лиманському, Курахівському та Времівському напрямках.

Сьогодні, 28 вересня, у Козачій Лопані Харківської області російські війська дроном атакували цивільну автівку, внаслідок чого загинув суддя, а ще три жінки поранені.