У Пакистані розбився гелікоптер Мі-8 з російськими пілотами на борту

Джерело: Reuters

Щонайменше шестеро людей загинули в результаті аварії чартерного вертольота на півночі Пакистану.

Вертоліт винайняла приватна компанія в північній провінції Хайбер-Пахтунхва. Він розбився невдовзі після зльоту в неспокійному районі Північного Вазиристану поблизу афганського кордону.

На борту літака перебувало близько 14 пасажирів, включно з російськими пілотами. Вісім осіб отримали поранення в результаті аварії і були госпіталізовані в лікарні неподалік.

Естонія, Латвія, Литва та Польща шукатимуть фінансування ЄС для будівництва мережі бункерів, загороджень, розподільних ліній і військових складів уздовж своїх кордонів з Росією та Білоруссю, повідомила Естонія.

Президент Грузії та лідери опозиції висловили свої обурення з приводу реклами, оприлюдненої правлячою партією, яка використала фотографії руйнувань в Україні, нібито стверджуючи, що тільки вона може зберегти мир з Росією.

В суботу, 28 вересня, на заводі Tata Electronics на півдні Індії, який виробляє компоненти для iPhone, спалахнула пожежа. Щонайменше десять людей отримали медичну допомогу, двох госпіталізували.

Згідно з новими польськими освітніми правилами, від 1 вересня українські учні, які знайшли прихисток у Польщі, зобовʼязані вчитись у польській школі.

В Лондоні відкрили перший світі бар та тему 007 для шанувальників Джеймса Бонда.