Поліція Гамбурга вилучила 2 тонни кокаїну на €100 мільйонів

Джерело: DW

Поліція портового міста Гамбург провела кілька арештів та вилучила понад дві тонни кокаїну.

Поліція заявила, що вилучення наркотиків стало результатом багатотижневого розслідування під прикриттям.

Зокрема кокаїн був знайдений під час обшуку транспортного контейнера в районі Ротенбургсорт, недалеко від гамбурзького порту. Наркотик був захований у ящиках з-під бананів, складених у контейнері. За оцінками влади, вулична вартість наркотиків становить близько 100 мільйонів євро (112 мільйонів доларів).

За даними поліції, вантажний контейнер мав бути перевезений вантажівкою з контейнерного терміналу Альтенвердер до рентгенівської установки для митного огляду, але водій відхилився від маршруту. Тому вантажівка зупинилася на складі позаду судноплавної компанії, де підозрювані нібито хотіли замінити наркотики на банани.

Поліцейський спецпідрозділ втрутився, коли вантаж вже збиралися розвантажувати, і заарештував 12 підозрюваних. Німецькі ЗМІ повідомили, що підозрювані були у віці від 21 до 43 років і походили з Німеччини, Туреччини, Афганістану, Іраку, Сирії, Албанії та Індії.

Армія оборони Ізраїлю повідомила про загибель високопоставленого представника “Хезболли” Набіля Каука під час авіаудару в суботу ввечері в передмісті Бейрута.

Повномасштабна російсько-українська війна, що триває вже третій рік, а загалом має понад десятирічний досвід, створює…

У харківському метрополітені вперше в історії на посаді машиніста поїзда почала працювати жінка. Нею стала 25-річна Анастасія Мазуркова.

Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович ініціювала перевірку всіх закладів, де цілодобово перебувають діти. Причиною стало виявлення можливих випадків насильства у навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині.

Американський актор Джонні Депп під час перебування на Міжнародному кінофестивалі у Сан-Себастьяні, Іспанія, відвідав лікарню університету Доностії.