У Молдові облили фарбою держустанови

Джерело: NewsMaker

Генеральний інспектор поліції Молдови заявив про арешт на 20 діб двох чоловіків 21 та 20 років, затриманих напередодні за вандалізм.

За даними правоохоронців, у ніч на 27 вересня кілька людей здійснили акт вандалізму, заливши двері та стіни будівлі Міністерства праці фарбою. За півгодини такий самий інцидент стався біля будівлі уряду.

Фото: Poliția/Telegram

Поліція 27 вересня затримала двох підозрюваних. Під час допиту у відділенні поліції затримані розповіли, що входили до групи з 20 молодих людей, які були найняті для вчинення актів вандалізму щодо державних установ Молдови з метою дестабілізації ситуації в країні.

Крім того, в ніч на 28 вересня, як повідомив Генеральний інспекторат поліції Молдови, будівлі громадської компанії Teleradio Moldova та Вищої судової палати також установ зазнали вандалізму.

У поліції зазначили, що кількість людей, яких у Росії навчили організовувати протести та дестабілізувати ситуацію, значно більша, ніж вважалося раніше.

Повномасштабна російсько-українська війна, що триває вже третій рік, а загалом має понад десятирічний досвід, створює…

У харківському метрополітені вперше в історії на посаді машиніста поїзда почала працювати жінка. Нею стала 25-річна Анастасія Мазуркова.

Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович ініціювала перевірку всіх закладів, де цілодобово перебувають діти. Причиною стало виявлення можливих випадків насильства у навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині.

Американський актор Джонні Депп під час перебування на Міжнародному кінофестивалі у Сан-Себастьяні, Іспанія, відвідав лікарню університету Доностії.

Дедалі частіше мережею ширяться новини про побиття військових або ветеранів війни. З останнього — на…