Джонні Депп в образі Джека Спарроу відвідав дітей в іспанській лікарні

Джерело: People

Американський актор Джонні Депп під час перебування на Міжнародному кінофестивалі у Сан-Себастьяні, Іспанія, відвідав лікарню університету Доностії.

Зокрема, Депп, одягнений в костюм свого найвідомішого персонажа – капітана Джека Спарроу з франшизи “Пірати Карибського моря” – завітав до відділення педіатрії та онкології.

Знаменитість розмовляв і грав з пацієнтами, сміявся і поводився як його персонаж.

Фото: соцмережі

“Від усього персоналу університетської лікарні Доностії ми хотіли б висловити безмежну вдячність Джонні Деппу за його час, підтримку та енергію, а також фестивалю в Сан-Себастьяні за те, що сприяв цьому візиту”, — йдеться у повідомленні лікарні в соцмережі Х.

Фото: соцмережі

Як розповіли у виданні, раніше Депп відвідував дитячі відділення лікарень як Джек Горобець по всьому світу: від Ванкувера, Парижа, Лондона та Австралії.

Візит Деппа до лікарні відбувся після премʼєри “Моді” на 72-му Міжнародному кінофестивалі в Сан-Себастьяні.

Зауважимо, що замість зйомок у шостій частині “Піратів Карибського моря” Джонні Депп зайнявся новим проєктом, присвяченому відомому італійському художнику минулих літ. Актор виступив у ролі режисера і продюсера. До своєї команди актор також запросив Аль Пачіно та Баррі Навіді.

У західнонімецькому місті Ессен поліція заарештувала 41-річного сирійця, якого підозрюють у вчиненні серії нападів та підпалі двох житлових будинків. Події сталися 28 вересня, а внаслідок цих інцидентів постраждало 31 особа.

У Волинській області, 28 вересня, сталася трагедія — дитина загинула після падіння у зерносховище в селі Майдан Ковельського району.

Іран закликав Раду Безпеки ООН скликати термінове засідання через дії Ізраїлю в Лівані та регіоні після ліквідації лідера угруповання “Хезболла” Хасана Насралли внаслідок ізраїльської атаки.

Супутник Sentinel-2C від Європейського космічного агентства (ESA), який на початку цього місяця був запущений у космос, зробив першу світлину Місяця.

Колишній президент Дональд Трамп під час свого розкритикував віцепрезидентку Камалу Гарріс, назвавши її “розумово відсталою”. Водночас президента США Джо Байдена він сказав, що висловлює сумніви щодо його розумової спроможності.