Синоптики повідомили, де сьогодні очікуються опади: прогноз погоди на 30 вересня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у понеділок, 30 вересня, в низці областей України очікуються дощі.

В західних, Житомирській та Вінницькій областях хмарно, дощі, вночі в Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях місцями значні дощі; температура вночі 4-9° тепла, вдень 8-13°; на високогір’ї Карпат дощ та мокрий сніг, температура вночі та вдень 0-5° тепла.

На решті території мінлива хмарність, без опадів, лише в Київській та Чернігівській областях вночі місцями короткочасний дощ; температура вночі 9-14°, на узбережжі морів до 16°, вдень 20-25°, в більшості північних областей вночі 6-11°, вдень 14-19°.

Вітер північний, на півдні та сході східний, 7-12 м/с, в Україні місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, вночі місцями по області короткочасний дощ, вдень без опадів. Вітер північний, 7-12 м/с, вдень місцями по області пориви 15-20 м/с. Температура вночі 6-11°, вдень 14-19°. У столиці вночі 9-11°, вдень 17-19°.

Фото: Укргідрометцентр

У Карпатах сьогодні, 30 вересня, випав перший сніг. За даними з гірської станції Піп Іван, о 9:30 температура повітря на вершині становила -5°С, спостерігався сильний північний вітер зі швидкістю 20-22 м/с та туман.

Зірки серіалу “Друзі”, актори Девід Швіммер, Ліза Кудров, Кортні Кокс та Дженніфер Еністон занепокоєні станом свого колеги Метта Леблана, який зіграв у серіалі Джої Тріббіані. Артист почав вести самітницький спосіб життя після смерті Меттью Перрі в жовтні 2023 року.

У Полтаві правоохоронці викрили керівника благодійної організації, якого підозрюють у продажі гуманітарних автомобілів, призначених для потреб ЗСУ. За інформацією пресслужби прокуратури, підозрюваний причетний до продажу 50 автомобілів на загальну суму 7 мільйонів гривень.

Український паравелосипедист Павло Баль виграв “бронзу” чемпіонату світу-2024 з шосейного велоспорту у Цюріху у групових перегонах класу H5.

До фіналу конкурсу “Міс Всесвіт Корея” цього року вийшла 80-річна Чой Сун Хва – найстарша учасниця світового конкурсу за всю його історію.