На Волині дитина впала у зерносховище і загинула

Джерело:  управління ДСНС у Волинській області у Фейсбуці 

У Волинській області, 28 вересня, сталася трагедія — дитина загинула після падіння у зерносховище в селі Майдан Ковельського району.

Фото: управління ДСНС у Волинській області

Рятувальники, отримавши повідомлення про інцидент, оперативно прибули на місце. Працівники 21-го ДПРП із селища Голоби розпочали роботи зі звільнення зерна, щоб дістати дитину.

Фото: управління ДСНС у Волинській області

Попри всі зусилля рятувальників і медиків, реанімувати хлопчика не вдалося.

Фото: управління ДСНС у Волинській області

Українська продюсерка та режисерка Ольга Бесхмельниціна та американець Ітан Брегман, котрі познайомилися під час романтичної поїздки до Венеції в лютому 2022 року, не підозрювали, що їхні стосунки пройдуть через випробування повномасштабної війни. Вже наступного дня після їхньої першої офіційної зустрічі Росія розпочала вторгнення в Україну, але це не зупинило їхнє кохання.

Лідер фракції “Євросолідарність” Петро Порошенко, котрий нині бере участь в міжнародній безпековій конференції у Швеції, закликав західних союзників припинити боятись главу РФ Володимира Путіна і забезпечити перемогу України.

Згідно з інформацією, отриманою виданням The Insider, з ухвали про відмову в порушенні кримінальної справи за фактом загибелі російського політика Олексія Навального вилучено згадки про симптоми, котрі можуть свідчити про отруєння.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 30 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. Водночас у компанії закликали споживати електроенергію ощадливо.

Лідер консервативного блоку ХДС/ХСС Фрідріх Мерц наголосив, що союзники України не ставити собі за мету перемогти РФ у війні.