Ексзірку «Арсеналу» оштрафували на 135 тисяч євро, бо той пошкодив гараж сусіда бензопилою

Джерело: Sky News

Колишній воротар “Арсеналу” Йенс Леманн був оштрафований на 135 000 євро за пошкодження гаража свого сусіда за допомогою бензопили.

Фото: Reuters

Інцидент стався в липні 2022 року в рідному місті Леманна — Штарнбергу, на півдні Німеччини. Леманн, відомий як частина команди “Інвінсіблс”, яка не програла жодного матчу в сезоні 2003/04, спиляв балку даху в гаражі свого сусіда.

Спочатку прокуратура призначила штраф у розмірі 420 000 євро, однак після поданої апеляції суму зменшили до 135 000 євро. Адвокат Леманна Флоріан Уфер повідомив, що його клієнт взяв на себе відповідальність і досяг домовленості із сусідом. Рішення суду було ухвалене 27 вересня.

Крім цього, Леманна також звинувачували в ухиленні від сплати зборів за паркування в аеропорту Мюнхена. За словами адвоката, цей борг також був сплачений.

29 вересня президент Сполучених Штатів Джо Байден висловив упевненість, що Україна зрештою здобуде перемогу у повномасштабній війні проти Росії. Він запевнив у сталій підтримці для цього з боку США.

29 вересня президент Володимир Зеленський повідомив, що тільки за один цей тиждень російська армія застосувала майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 “шахедів” і понад 40 ракет.

Після взяття шахти “Південнодонбаська № 1” російські війська зі сторони дач просуваються у східну частину Вугледару та намагаються закріпитися в багатоповерхівках на околицях міста. Аналітики наголошують, що там вже помітили піхоту.

Ультраправа Партія свободи (FPÖ) на чолі з Гербертом Кіклем за підсумками виборів в Австрії отримає найбільшу кількість місць у парламенті, свідчать дані попереднього підрахунку голосів.

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок підтримала застосування Україною далекобійної зброї по російській території. Вона наголосила на праві України на самооборону в умовах війни, акцентуючи, що такі атаки є відповіддю на агресію Росії.