Акторка Ребел Вілсон та дизайнерка Рамона Агрума відсвяткували весілля на Сардинії

Джерело: Daily Mail

Акторка Ребел Вілсон одружилася з дизайнеркою Рамоною Агрума на весільній церемонії в Сардинії, що відбулася 29 вересня. Пара обрала сукні без бретелей для свого святкового дня, який відзначили близькі друзі та родина.

Фото: BACKGRID

Вілсон і Агрум оголосили про заручини в лютому 2023 року, а у листопаді 2022 року стали батьками дочки – Ройс Ліліан. Пара планувала весілля на пляжі у 2025 році, але вирішила провести церемонію раніше.

Вілсон раніше поділилася своїми переживаннями про знайомства у своїх мемуарах “Rebel Rising”, розповівши, що вирішила зустрітися з 50 чоловіками, щоб підвищити свою впевненість у стосунках. Вона також згадала, що не займалася сексом до 35 років і сподівається, що її досвід надихне молодь не відчувати тиск щодо стосунків у підлітковому віці.

Фото: BACKGRID

На тлі бурхливого особистого життя, Вілсон також перебуває у судовій суперечці з продюсерами її режисерського дебюту. Вона звинуватила продюсерів у саботажі та сексуальних домаганнях. Продюсери ж, у відповідь на її заяви, подали позов про наклеп.

Фото: BACKGRID

Церемонія весілля відбулася на тлі прем’єри фільму “The Deb” на кінофестивалі в Торонто, де виникли спірні питання щодо авторства і поведінки Вілсон під час зйомок.

Фото: BACKGRID

Згідно з оцінками Міжнародного товариства прав людини (ISHR), станом на сьогодні в російських слідчих ізоляторах перебувають понад 14 000 цивільних громадян України.

Глава китайського МЗС Ван І під час зустрічі з держсекретарем США Ентоні Блінкеном заявив, що Пекін дотримується “відкритої та чесної” позиції щодо війни між Росією та Україною. Він закликав Блінкена не “очорняти” Китай звинуваченнями у підтримці російського ВПК.

У 2025 році в Росії витрати на утримання російського президента Володимира Путіна та його апарату збільшаться більш ніж на чверть, про що свідчать дані проекту держбюджету РФ. Так, згідно з документом, витрати за статтею “президент Росії та його адміністрація” зростуть до 30,9 млрд рублів, що на 25,6% більше, ніж у 2024 році.

Лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко під час виступу на Політичній асамблеї Європейської народної партії у Брюсселі, де відбулася презентація кандидатів на посади Єврокомісарів від ЄНП, закликав майбутніх єврокомісарів відкинути страх перед Путіним і забезпечити перемогу України у війні. Політик також наголосив, що членство нашої держави в ЄС і НАТО є однією з головних умов перемоги над країною-агресором.

Резидент (керівник) агентурної групи ФСБ, яка діяла на Запоріжжі, отримав довічний термін ув’язнення. Його спільнику суд призначив 15 років позбавлення волі.