Внаслідок удару Ізраїлю по Дамаску загинула відома сирійська телеведуча – CNN

Джерело: CNN

Внаслідок нічного авіаудару Ізраїлю по Дамаску загинула відома сирійська телеведуча Сафаа Ахмед – разом із двома іншими особами.

У заяві Головного управління радіо і телебачення Сирії повідомляється, що Ахмед загинула внаслідок ізраїльської агресії проти столиці. Удару завдали ізраїльські безпілотники та літаки близько другої години ночі за місцевим часом з напрямку окупованих Голанських висот, зазначило міністерство оборони Сирії.

Міністерство також додало, що сирійські системи протиповітряної оборони перехопили більшість ракет, але внаслідок удару загинуло троє цивільних і ще дев’ятнро зазнали поранень.

Відео з місця подій, поширені в соціальних мережах та геолоковані CNN, демонструють вибух поблизу будівлі Syria Telecom, а також  автомобіль, що палає неподалік військового аеропорту. Місце загибелі Сафаи Ахмед та інших не уточнюється.

Ізраїльські військові відмовилися коментувати повідомлення іноземних ЗМІ, а Ізраїль час від часу завдає авіаударів у Сирії, не підтверджуючи офіційно свої дії.

Схвалений до використання антидепресант вортіоксетин поборов гліобластому – агресивний рак мозку.

Нідерланди підписали контракт із французькою Naval Group на постачання чотирьох підводних човнів загальною вартістю 5,6 млрд євро.

Згідно з непідтвердженими повідомленнями ЗМІ, іранська влада запустила близько 200-250 ракет, зокрема й балістичних, на територію Ізраїлю.

Із 90 населених пунктів Сумської області примусово евакуюють родини з дітьми.

Українська режисерка Анна Бурячкова зніме фільм за мотивами пригодницького роману “Тигролови” Івана Багряного.