Емма Вотсон розповіла, чому продовжує відмовлятися від голлівудських ролей

Джерело: lad bible

Емма Вотсон – відома багатьом за роллю Герміони у фільмах про Гаррі Поттера – розповіла, чому з 2019-го відхиляє пропозиції зніматись у кіно.

Акторка взяла перерву після фільму “Маленькі жінки”, де вона зіграла Мег Марч. Хоча фани 34-річної Вотсон підтримали її бажання зробити перерву у зніманнях, вони не думали, що перерва триватиме так довго.

Замість знімань Вотсон вирішила зосередитись на активізмі, заявивши фанам у 2020 році, що вона хоче “прийняти роль, у якій вона буде працювати над посиленням великої кількості голосів, щоб продовжувати навчатись у тих, хто має інший досвід”.

У грудні 2023 року Емма розповіла, що почувається ніби “у клітці”, коли оглядається на свою акторську кар’єру. Саме це і спонукало її взяти паузу.

“Мені було досить важко те, що мені доводилось вийти і продати те, що я насправді не могла контролювати. Було дуже важко бути обличчям та представником речей, в процесі яких я не брала участі”, – сказала вона у коментарі FT.

За майже шість років перерви Емма Вотсон разом із братом Алексом випустили джин “Renais”. Вона також розпочала навчання на ступінь магістра з творчого письма в Оксфорді.

Вотсон спробувала себе і в ролі режисерки, дебютувавши з рекламою аромату Prada Paradoxe.

Востаннє Вотсон з’явилась на екрані у спецвипуску про акторів “Гаррі Поттера” у 2022 році.

Водночас Вотсон запевнила, що її акторську кар’єру ще не завершено, і вона просто чекає “свого” проєкту.

Під час інтерв’ю Vogue у грудні минулого року Вотсон додатково пояснила причини своєї перерви.

Коли її запитали про те, чому вона відмовилася від величезних можливостей у Голлівуді, вона сказала, що у той час, як її кар’єра стрімко розвивається, рішення взяти паузу було досить важливим.

“[Вибір] повернутися, писати, вивчати і стати за камеру був для мене жахливим, тому що я ніколи раніше цього не робила. Я завжди була перед камерою, я завжди була акторкою”, – сказала вона.

Емма також розповіла, яку користь принесла їй ця перерва.

“Я просто дуже рада, що зробила [відмовилася від акторської діяльності], тому що у мене є відчуття власного голосу, творчого простору та суверенітету, чого, на мою думку, я не мала раніше – більше автономії”, – наголосила вона.

За її словами, вона рада, що дозволила собі перерву і дозволила собі не знати про те, що буде далі.

“Розуміння того, до чого я прийшла, я б не проміняла ні на що. Я отримую місце в першому ряду [з] одними з найуспішніших, найкрасивіших, неймовірних людей у ​​світі. І коли ви займаєте це місце, стає дуже-дуже зрозуміло, що немає абсолютно жодного рівня успіху, який зробить вас будь-яким чином щасливим або задоволеним, якщо вам не подобається те, ким ви є, або вам не подобається те, що ви робите, коли ніхто не спостерігає”, – сказала Емма.

Містечко Іларіо Аскасубі на східному узбережжі Атлантичного океану в Аргентині зіткнулось з проблемою з папугами. Тисячі птахів заполонили місто через вирубку лісів на навколишніх пагорбах.

Схвалений до використання антидепресант вортіоксетин поборов гліобластому – агресивний рак мозку.

Нідерланди підписали контракт із французькою Naval Group на постачання чотирьох підводних човнів загальною вартістю 5,6 млрд євро.

Згідно з непідтвердженими повідомленнями ЗМІ, іранська влада запустила близько 200-250 ракет, зокрема й балістичних, на територію Ізраїлю.

Із 90 населених пунктів Сумської області примусово евакуюють родини з дітьми.