Поблизу Лас-Вегаса з’явилась оголена статуя Дональда Трампа

Джерело: Sky News

Статуя колишнього президента США Дональда Трампа в оголеному вигляді з’явилась в Неваді поблизу Лас-Вегаса в США.

Республіканська партія Невади заявила, що “рішуче засуджує жалюгідну статую”.

“Поки сім’ї їдуть Лас-Вегасом, вони змушені дивитися на цю образливу маріонетку, створену навмисно для шокування, а не для значущого діалогу””, – йдеться в заяві.

Відтак партія додала, що Трамп та республіканці “зосереджені на досягненні важливих результатів” для забезпечення “світлого майбутнього для всіх американців”.

“У той час як демократи, особливо Камала Гарріс, продовжують надавати пріоритет цінності шоку над змістом”, – йдеться в заяві.

Представник анонімного художника, який стоїть за цієї роботою, сказав, що інсталяція називається “Криво і непристойно”. Він розповів місцевому телеканалу KSNV, що статуя “43 фути заввишки, 10 футів завширшки… важить 6000 фунтів і зроблена з піни поверх арматури”, додавши, що вона має на меті “розпалити розмови”.

Статую вже забрали.

Схвалений до використання антидепресант вортіоксетин поборов гліобластому – агресивний рак мозку.

Нідерланди підписали контракт із французькою Naval Group на постачання чотирьох підводних човнів загальною вартістю 5,6 млрд євро.

Згідно з непідтвердженими повідомленнями ЗМІ, іранська влада запустила близько 200-250 ракет, зокрема й балістичних, на територію Ізраїлю.

Із 90 населених пунктів Сумської області примусово евакуюють родини з дітьми.

Українська режисерка Анна Бурячкова зніме фільм за мотивами пригодницького роману “Тигролови” Івана Багряного.