Проти репера P. Diddy висунули 120 нових звинувачень в сексуальних домаганнях

Джерело: Sky News

Адвокат Шона Комбза, відомого під сценічними іменами Puff Daddy, P. Diddy та Diddy, розповів, що 120 осіб висунули реперу звинувачення в сексуальних домаганнях.

За його словами, це 60 чоловіків і 60 жінок, 25 з них були дітьми на момент передбачуваних злочинів. Адвокат Тоні Базбі заявив, що очікує, що позови подадуть протягом наступного місяця. 

Адвокат виконавця також сказав, що він “не може розглядати кожне безпідставне звинувачення в тому, що стало безрозсудним медіацирком”.

“Проте, містер Комбз рішуче й категорично заперечує як неправдиві та наклепницькі будь-які заяви про те, що він вчиняв сексуальне насильство над будь-ким, у тому числі неповнолітніми”, — додала Еріка Вулфф у заяві.

Він сподівається довести свою невинуватість і виправдати себе в суді.

Понад троє тисяч людей звинуватили реп-музиканта Шона “P. Diddy” Комбса у жорстокому поводженні, включаючи 9-річну дитину, в межах позову, що охоплює випадки сексуального насильства, зґвалтування та сексуальної експлуатації.

Остання частина тривалої франшизи жахів “Крик 7” вийде в кінотеатри 27 лютого 2026 року після тривалих затримок у виробництві та змін акторського складу. 

43-річна Сара Вілкінсон відсвяткувала першу річницю шлюбу після того, як рік тому вийшла заміж сама за себе.

Росія викрала з України понад 20 тисяч дітей, а ризик депортації ще 1,5 мільйона дітей, які залишаються на окупованих територіях, залишається високим.

Літак, що перевозив президента Бразилії, був змушений годинами кружляти в небі через невідому технічну проблему.