Ештон Кутчер «боїться неправдивих претензій», які Diddy може зробити, щоб вийти з вʼязниці

Джерело: Daily Star

Американський актор і продюсер Ештон Кутчер, який понад 20 років дружив із репером Шоном Diddy Комбзом, тепер, за словами джерел, шкодує про це.

Співрозмовник зазначив, що Ештон Кутчер “відчуває, що ним маніпулюють”. Він боїться після арешту Diddy.

Згідно з повідомленням, Кутчер відвідав одну з його голлівудських “білих вечірок” у 2009 році. Попри їхню дружбу, Кутчер “наляканий тим, що репзірка може сказати що завгодно, зробити що завгодно або налаштувати проти когось, щоб вийти з в’язниці”.

“Ештон абсолютно шкодує про свою дружбу з Diddy, враховуючи те, що сталося. Він відчуває, що його обманюють, зраджують, сприймають як належне та ним маніпулюють. Він відчуває те саме щодо Денні Мастерсона. Тепер він нікому не довіряє, крім своєї дружини Міли (Куніс – ред.). Він збирається зберегти своє коло сім’ї”, – поділилося джерело.

Зазначається, що Кутчер “боїться, як розгорнеться це розслідування”, і стурбований тим, що Diddy “виклав імена деяких своїх відомих друзів, щоб мати шанс, що це може вивести його з в’язниці”.

За словами джерела, Кутчер не хоче втручатися в це. Однак якщо влада зв’яжеться з ним, актор “повністю співпрацюватиме, оскільки йому нема чого приховувати”. Джерело також запевняє, що Кутчер ніколи не відвідував Freak Offs.

У Великій Британії понад 700 людей опублікували оголошення на сайті, що пропагує суїциди, з метою знайти “партнера по смерті”. Цей онлайн-ресурс став місцем, де люди знаходили собі партнера для спільного самогубства.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що з початку повномасштабного вторгнення Росія вчинила в Україні понад 4 700 екологічних злочинів на загальну суму $64 млрд. Зокрема близько 142 тис. км² вважаються потенційно замінованими.

Під час розмови з американським письменником та журналістом Марком Тіссеном кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що можлива угода щодо завершення війни між Україною та РФ “буде справедливою”.

Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький під час вітального слова на онлайн-конференції до Всесвітнього дня сільськогосподарських тварин “Об’єднуючи зусилля задля забезпечення благополуччя с/г тварин в Україні”, наголосив, що одним із основних пріоритетів європейського сільського господарства є благополуччя тварин.

Міністерство фінансів України 2 жовтня уклало кредитний договір з Експортно-імпортним банком Кореї на суму $100 млн.