Британка, яка вийшла заміж сама за себе, відсвяткувала річницю шлюбу

Джерело: BBC

43-річна Сара Вілкінсон відсвяткувала першу річницю шлюбу після того, як рік тому вийшла заміж сама за себе.

Сара влаштувала весілля своєї  мрії 30 вересня 2023 року в особняку Harvest House (графство Саффолк), який є пам’яткою архітектури II категорії. Весілля обійшлось їй у 10 000 фунтів стерлінгів.

Друг жінки провів неофіційну церемонію весілля, на якому були присутні 40 друзів та членів сім’ї Сари. Завершилась церемонія святковою вечерею.

“Я в порядку така, яка є. Вам не обов’язково потрібен хтось, щоб доповнити себе”, – розповіла Сара про своє весілля.

Водночас жінка наголосила, що не припинила пошуку когось, хто може стати її партнером.

“Якщо це станеться і це буде прекрасно – чудово. А якщо цього не станеться, то це теж буде нормально”, – сказала вона.

Жінка додала, що вирішила вийти сама за себе заміж, адже зазвичай “ти відпочатку запрограмована хотіти чоловіка, 2-4 дітей, але життя не завжди складається так, тому все одно приємно, що цей день настав”.

Річницю весілля Сара відсвяткувала, замовивши собі букет з 12 кольорових троянд та пляшку шампанського.

“Завжди приємно отримати подарунок на роботі і пройти офісом з великим букетом квітів”, – розповіла вона.

Увечері жінка пішла до ресторану, де замовила стейк. Вона отримала низку листівок з привітаннями, а у перерві між стравами читала книгу.

Сара була приголомшена тим, що стільки людей у світі зреагували на її весілля, проте зізналась, що вирішила не читати коментарі в інтернеті.

“Деякі люди можуть бути дійсно грубими, тому друзі знайшли та надіслали мені найкращі коментарі. Я просто не дивлюсь на погані речі”, – зауважила вона.

На запитання про те, чи виникали якісь подружні сварки за перший рік шлюбу, Сара зізналась, що порушила кілька шлюбних обіцянок.

“Я присяглась, що у мене ніколи не закінчаться туалетний папір та молоко… Але принаймні один раз у мене закінчувалось і те, і інше. Тому мені потрібно розібратись з цим”, – сказала вона.

Чоловіка і жінку звільнили з роботи у Ватиканському банку через порушення заборони на шлюб між співробітниками.

Королева Великої Британії Камілла подякувала за надіслану їй книгу британсько-української письменниці Анни Шевченко “Навколо війни через 20 історій”.

Найближчим часом ядерні та нафтові об’єкти Ірану можуть стати цілями для ударів у відповідь Ізраїлю після масованого обстрілу Тегераном ізраїльської території, розповіли кілька обізнаних джерел.

Командувач Силами оборони Естонії генерал-майор Андрус Меріло наголосив на необхідності створення планів, які дозволять закрити Фінську затоку для російських кораблів, якщо це буде потрібно для забезпечення безпеки.

Британський рок-гурт Pink Floyd погодився продати права на свій музичний каталог компанії Sony за суму близько 400 мільйонів доларів.