Стала відома дата виходу останньої частини фільмів жахів «Крик»

Джерело: Variety

Остання частина тривалої франшизи жахів, “Крик 7”, вийде в кінотеатрах 27 лютого 2026 року – після тривалих затримок у виробництві та змін акторського складу.

Розповсюдженням фільму займатиметься Paramount Pictures, виробництвом якого є Spyglass Media. 

Попередній фільм, “Крик 6”, вийшов у 2023 році.

Франшиза “Крик” – це серія хорор-фільмів, які виходять з 1996 року. У центрі сюжету – маніяк, який використовує маску та телефонні дзвінки, щоб залякувати своїх жертв.

Чоловіка і жінку звільнили з роботи у Ватиканському банку через порушення заборони на шлюб між співробітниками.

Королева Великої Британії Камілла подякувала за надіслану їй книгу британсько-української письменниці Анни Шевченко “Навколо війни через 20 історій”.

Найближчим часом ядерні та нафтові об’єкти Ірану можуть стати цілями для ударів у відповідь Ізраїлю після масованого обстрілу Тегераном ізраїльської території, розповіли кілька обізнаних джерел.

Командувач Силами оборони Естонії генерал-майор Андрус Меріло наголосив на необхідності створення планів, які дозволять закрити Фінську затоку для російських кораблів, якщо це буде потрібно для забезпечення безпеки.

Британський рок-гурт Pink Floyd погодився продати права на свій музичний каталог компанії Sony за суму близько 400 мільйонів доларів.