«У нього є майбутнє»: продюсерка серіалу «Шерлок» натякнула на можливе повернення шоу

Джерело: Deadline

Сью Вертью, продюсерка серіалу про детектива Шерлока Холмса, заявила, що бренд, ймовірно, повернеться.

“Ми любимо цей серіал, і у нього є майбутнє. Одного дня. Можливо. Якщо всі захочуть це зробити. Потрібно лише налаштувати всіх на роботу, змусити акторів захотіти зніматись”, – розпорвіла вона на заході Amazon Prime Video Trailblazers у Лондоні.

Співавтор і актор “Шерлока” Марк Ґатісс на початку цього року розповів про ідею створення фільму:

“Ми б хотіли зняти фільм, але зібрати всіх разом дуже складно”, – сказав він.

Остання серія четвертого сезону серіалу з’явилася на екрані у 2017 році. Епізод завершився неоднозначно, тому фанати чекають на продовження шоу.

  • Британська компанія Sky Group подала до суду на Warner Bros. через відмову від співпраці щодо спільного виробництва серіалу про Гаррі Поттера.
  • Американський кримінально-драматичний серіал “Пінгвін”, заснований на однойменному персонажі коміксів DC, за перші 4 дні після виходу на різних стримінгових платформах зібрав 5,3 млн переглядів.
  • Компанія Pixar оголосила, що взимку на Disney+ вийдуть два нові серіали: “Win or Lose” та “Dream Productions”, який є спінофом анімаційного фільму “Думками навиворіт”.
  • Netflix продовжив серіал “Емілі в Парижі” на п’ятий сезон після дебюту другої частини четвертого сезону 12 вересня.

Протягом століть російська “імперія” посягала на українське у будь-якому його прояві, намагаючись знищити нашу ідентичність…

В Індії поліція затримала близько 600 працівників компанії “Samsung Electronics” ‒ одного з найбільших у світі виробників напівпровідників та комп’ютерних мікросхем, а також членів профспілки за організацію вуличного протесту.

Великобританія оголосила про відмову від суверенітету над групою стратегічно важливих островів Чагос в Індійському океані, передавши їх Маврикію після багаторічних переговорів.

OSINT-аналітик та військовий оглядач Віталій Кононученко звинуватив у втраті Вугледара медійну активність народної депутатки Мар’яни Безуглої. Він пояснив, що всього через кілька годин після посту обраниці у соцмережі про ротацію 72 бригади російські війська кинули на послаблені позиції втричі більші сили. 

У лікарні Рівного помер захисник із села Сварицевичі Костянтин Пляшко. Зустріч та поховання воїна відбулися у середу, 2 жовтня.