BBC скасувала інтерв’ю з Борисом Джонсоном після помилки телеведучої

Джерело: Reuters

BBC довелось скасувати інтерв’ю з колишнім главою британського уряду Борисом Джонсоном через помилку телеведучої.

Зазначається, що телеведуча Лаура Куенсберг випадково відправила політику нотатки, підготовлені до її запитань.

Куенсберг раніше була політичною редакторкою телеканалу, а зараз  телеведуча новинної програми.

За її словами, вона випадково надіслала Джонсону нотатки, які повинна була надіслати своїй команді. Ця помилка означає, що інтерв’ю довелось скасувати. Команда Джонсона погодилась на скасування.

“Це дуже засмучує і немає сенсу вдавати, що це не соромно і не розчаровує, адже є багато важливих питань, які потрібно поставити. Але, відкинувши сором, чесність – найкраща політика”, – написала вона на X.

BBC, як державний мовник, перебуває під пильною увагою щодо того, як він ставиться до політиків. Інколи телеведучих політичних програм звинувачують у тому, що вони надають перевагу певній політсилі.

Інтерв’ю з експрем’єром повинно було вийти в етер ввечері 3 жовтня. Його анонсували як перше велике інтерв’ю Джонсона для просування його мемуарів.

Очікувалось, що політик розповість, як його уряд боровся з пандемією коронавірусу, та про партії, які спричинили його відставку.

Мемуари Джонсона опублікують 10 жовтня.

Голова Полтавської ОВА Філіп Пронін повідомив, що 3 жовтня, у Полтаві зросла кількість загиблих внаслідок російського удару по навчальному закладу. Нині кількість загиблих становить 59 осіб.

Протягом століть російська “імперія” посягала на українське у будь-якому його прояві, намагаючись знищити нашу ідентичність…

В Індії поліція затримала близько 600 працівників компанії “Samsung Electronics” ‒ одного з найбільших у світі виробників напівпровідників та комп’ютерних мікросхем, а також членів профспілки за організацію вуличного протесту.

Великобританія оголосила про відмову від суверенітету над групою стратегічно важливих островів Чагос в Індійському океані, передавши їх Маврикію після багаторічних переговорів.

OSINT-аналітик та військовий оглядач Віталій Кононученко звинуватив у втраті Вугледара медійну активність народної депутатки Мар’яни Безуглої. Він пояснив, що всього через кілька годин після посту обраниці у соцмережі про ротацію 72 бригади російські війська кинули на послаблені позиції втричі більші сили.