На Львівщині сталась смертельна ДТП через буйвола

Джерело: Львівська міська рада, ДСНС Львівщини, Перше медичне об’єднання Львова

У Львівській області автомобіль злетів у кювет. Внаслідок ДТП загинув водій, двоє пасажирів травмувались. Виявилось, що причиною всьому став буйвіл, що вибіг на дорогу.

Аварія сталася 30 вересня, коли 47-річний водій Volkswagen Passat підвозив двох студентів до Львова. На дорогу вискочив буйвіл, і водій не встиг зреагувати та з’їхав у кювет.

Коли рятувальники приїхали, на місці аварії лежав буйвіл та знищений автомобіль. Для ліквідації наслідків залучили 11 рятувальників і 3 одиниці техніки.

Джерело: ДСНС Львівщини

Водія затиснуло понівеченими конструкціями автомобіля. Рятувальники деблокували його за допомогою гідравлічного інструмента, але він помер на місці від травм.

Один із пасажирів, 18-річний студент Максим Андрейко, опритомнів лише після прибуття рятувальників, відчуваючи сильний біль у голові та шиї, а також маючи вибиті зуби. Другий пасажир також постраждав, але інформації про його шпиталізацію не було.

Джерело: Перше медичне об’єднання Львова

Максима доправили до лікарні з важкою черепно-мозковою травмою. Комп’ютерна томографія показала вдавлений перелом лобної кістки, і медики терміново провели операцію, щоб видалити уламки.

У Максима залишився дефект ц лобній кістці розміром 2х2,5 см, тому йому знадобиться повторна операція. Зараз хлопець почувається краще.

  • 29 вересня у ДТП на мотоциклі у Луцькому районі загинув 36-річний військовослужбовець ЗСУ, капітан, повний кавалер ордена “За мужність”, “Народний герой України” Павло Чайка на псевдо “Сігал”.
  • 9 вересня на трасі “Київ – Чоп” в селі Дроговиж на Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та автобуса, в якому перебували військові. Внаслідок аварії загинув водій автобуса, а 12 військових зазнали поранень.
  • У ДТП загинув радник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Ярослав Олійник на псевдо “Локі”. Разом з ним в аварії загинула і його дружина.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 4 жовтня заходи обмеження споживання не прогнозуються. Водночас у компанії закликали споживати електроенергію ощадливо.

У своєму заповіті данський магнат з виробництва масла Ларс Еміль Бруун зазначив, що його величезна колекція монет, банкнот та медалей, яку він збирав понад 60 років, мала залишатися недоторканною на випадок знищення національної колекції Данії. І лише через століття колекцію можна було б продати на користь його нащадків. 

Україна вже отримала понад третину з 500 тисяч боєприпасів, які мають бути передані в рамках чеської ініціативи до кінця року, повідомив посол України в Чехії Василь Зварич.

Голова Полтавської ОВА Філіп Пронін повідомив, що 3 жовтня, у Полтаві зросла кількість загиблих внаслідок російського удару по навчальному закладу. Нині кількість загиблих становить 59 осіб.

Протягом століть російська “імперія” посягала на українське у будь-якому його прояві, намагаючись знищити нашу ідентичність…