Військовий, який зазнав важкого поранення на фронті, шукає нову родину для свого собаки

Джерело: Черкаське товариство захисту тварин “ДРУГ”

У Черкасах шукають нову родину для собаки українського захисника, який зазнав важкого поранення на війні і зараз не може доглядати за чотирилапим.

Поранений захисник звернувся до товариства захисту тварин з проханням пошуку нових власників для його собаки Ельзи.

“Собака також була зі мною на службі. Хочеться лиш найкращого для неї. Собака віддана та знає і виконує обовʼязки охорони та захисту своїх рідних! Дуже полюбляю бавитись та обожнює коли з нею грають мячиком з великого тенісу!”, – повідомив військовий.

Собака добре ладнає з іншими собаками, а от з котами – не завжди. Він пояснив, що у його дружини є кіт, з яким вони живуть мирно, тоді як котів на вулиці собака “ганяє”.

Ельзі 5 років, родом вона з Бахмута на Донеччині. Не стерилізована.

За детальною інформацією звертатись у Черкаське товариство захисту тварин “ДРУГ”.

В Україні поширена епідемія куріння серед дітей, переконані представники ініціативи “Батьки за Україну без тютюну та нікотину”. Вони вирішили боротись з цим, зокрема підготувавши відповідний законопроєкт.

Суд США перегляне справу братів Еріка та Лайла Менендесів, яких ув’язнили понад 30 років тому за вбивство батьків.

Меланія Трамп висловила підтримку права жінок на аборт, що різко розходиться з позицією її чоловіка, кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа.

За даними ЗМІ, Президент України Володимир Зеленський є одним з фаворитів букмекерів на отримання Нобелівської премії миру.

За інформацією місцевої влади, станом на 4 жовтня російські військові знаходяться за 7 км від околиць Покровська, що на Донеччині. Через російські обстріли пошкоджено або знищено близько 80% критичної інфраструктури.