Анджеліна Джолі продає на аукціоні свій вінтажний Ferrari 1958 року випуску

Джерело: Bloomberg

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.

Це Ferrari 250 GT 1958 року з кузовом Pininfarina, є 11-м з 353 випущених екземплярів. Багато деталей, пов’язаних з автомобілем, залишаються незрозумілими, зокрема його походження, механічний стан та кількість оригінальних компонентів.

Представник Christie’s підтвердив, що Ferrari Джолі зберіг свій оригінальний двигун, але, ймовірно, був перефарбований у 1978 році з біло-блакитного на чорний, а інтер’єр змінений на червоний. Christie’s не розкрив, як довго актриса володіла автомобілем та чи використовувала його.

Джерело: Christie’s

Очікувана вартість становитиме від 600 000 до 800 000 євро.

Середня вартість моделей Ferrari 250 GT 1958 року знизилася з $525 000 у жовтні 2023 року до $410 000 сьогодні.

Автомобіль Джолі буде доступний для огляду 14, 16 і 20 листопада у Christie’s в Парижі.

  • Електрогітару, на якій грав покійний гітарист Джордж Гаррісон на початку існування The Beatles, виставлять ​​на аукціон наступного місяця. Очікується, що її можуть продати за понад 800 000 доларів.
  • На аукціоні “Friends: The One With The 30th Anniversary” продали речі героїв культового американського серіалу “Друзі”.
  • Культову боксерську рукавичку, яку носив Мухаммед Алі, виставили на аукціон. Очікується, що її продадуть за мільйони доларів.

Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг офіційно випередив засновника Amazon Джеффа Безоса й став другою найбагатшою людиною світу.

В заповіднику для слонів на півночі Таїланду внаслідок повені евакуюють понад 100 слонів та десятки туристів. Дві тварини загинули під час евакуації.

93-річний американець та ветеран армії США Вітаутас Пачкаускас підтримує Україну і з початку війни вже 130 разів виходив на проукраїнські акції.

Лідер фракції “Євросолідарність” Петро Порошенко привіз в Миколаїв партію обладнання для моніторингового центру “Ай-Петрі СВ”, однак “за вказівкою згори” його не впустили на обʼєкт. 

Верховний суд Бразилії оголосив, що юристи платформи X не сплатили штрафи належному банку. Штрафи, які юристи X стверджують, що були сплачені, є єдиним невиконаним заходом для поновлення роботи компанії в Бразилії.