Частину країни накриють дощі: прогноз погоди на 6 жовтня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у неділю, 6 жовтня, в низці областей України очікуються опади.

Дощі, подекуди грози, вночі у західних (крім Закарпатської), північних (крім Сумської), вдень місцями в Одеській, Кіровоградській, Черкаській, Київській і Чернігівській областях значні дощі, у східних, Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській областях та Криму без опадів.

Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

Температура в західних областях вночі 7-12°, вдень 10-15°; на решті території вночі 11-16°, на узбережжі морів 17-20°, вдень 22-27°, у північних та Вінницькій областях 16-21°.

У Києві сьогодні хмарно, значний дощ (вдень по області місцями), по Києву вдень помірний дощ. Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-16°, вдень 16-21°. У столиці вночі 14-16°, вдень 18-20°.

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища по Київській області та столиці. “І рівень небезпечності, жовтий”, – йдеться в повідомленні.

Фото: Укргідрометцентр

Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пасажирам перевозити пейджери й рації на своїх літаках після операції, проведеної, як вважається, Ізраїлем з метою враження бойовиків “Хезболли”.

День територіальної оборони в Україні відзначають щорічно у першу неділю жовтня.

В Україні триває 956-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 660 тисяч осіб.

У ніч на 6 жовтня російські війська атакували Україну ударними БпЛА та ракетами різних типів. Загалом Сили оборони збили на території України 56 ворожих безпілотників та дві російські ракети.

На кінофестивалі EnergaCamerimage у Торуні, Польща, відбудеться світова прем’єра фільму “Іржа”, під час зйомок якого 3 роки тому Алек Болдвін смертельно поранив українську операторку Галину Гатчінс.