Монтян позбавили права на заняття адвокатською діяльністю

Джерело: Єдиний реєстр адвокатів

Адвокатура позбавила Тетяну Монтян права на заняття адвокатською діяльністю.

Так, право на заняття адвокатською діяльністю Тетяні Монтян припинено згідно п.4 ч.1 ст.32 ЗУ “Про адвокатуру та адвокатську діяльність” з 20.09.2024 на підставі рішення ДП КДКА Житомирської області № 30/2 від 20.09.2024 року.

Про це зазначено у відомостях, зазначених у Єдиному реєстрі адвокатів України.

Тетяна Монтян — проросійська пропагандистка, правознавиця, адвокатка, публіцистка, блогерка україно-румунського походження. Відома українофобськими та проросійськими поглядами, підтримкою сепаратистів з ОРДЛО та частими виступами на російських пропагандистських каналах.

29 травня 2012 Монтян отримала нагороду “Юридична премія 2012 року” у номінації “За видатні професійні досягнення”. Нагороду вручили за виграну у Вищому Господарському суді справу щодо ЖЕКів, згідно з якою обслуговування будинків вважається незаконним, якщо ЖЕК не отримав консенсусного (одноголосного) рішення всіх співвласників будинку.

Адвокатура позбавила Тетяну Монтян права на заняття адвокатською діяльністю.

З початку 2024 року Міноборони кодифікувало і допустило до експлуатації у Силах оборони понад 900 зразків озброєння і військової техніки, зокрема понад 600 – українського виробництва.

Міністерство внутрішніх справ Естонії днями визнало недостатніми зміни, котрі внесла Естонська православна церква Московського патріархату до свого статуту для розриву зв’язків з Москвою.

5 жовтня Букви опублікували матеріал про історію херсонки Олени Молокової, в якому йдеться про її…

Згідно зі ще не оприлюдненими планами НАТО, союзникам доведеться надати значно більше військ і зброї, щоб захистити себе від Росії, включаючи Німеччину.