Репер P. Diddy заборонив Біберу розповідати, що відбувалося на його вечірках – ЗМІ

Джерело: Page Six

Репер Шон Комбз, відомий під сценічними іменами Puff Daddy, P. Diddy та Diddy, заборонив співаку Джастіну Біберу розповідати, що відбувалося на його “скандальних вечірках”.

Як нагадали у виданні, артиста звинуватили у сексуальному насиллі та торгівлі людьми. Згодом стало відомо, що 120 осіб подали судові позови на репера. Наймолодшій жертві було всього 9 років, а найстаршій – 38 років. Також зазначалося, що репер міг знущатися над своїм підопічним Джастіном Бібером.

Утім, мережею почало ширитися архівне відео 2011 року, на якому P. Diddy заявив, що у них з Бібером дружба. Наставник ще молодого артиста сказав, що хлопець дуже талановитий.

“Ми стали друзями. Він не боїться мені дзвонити й просити поради. Крім його таланту, він один із найкращих дітей, яких ви могли знати”, – сказав P. Diddy.

Репер також додав, що подарував автівку співаку і у нього був доступ до його будинку та вечірок. Проте подробиць вирішив не розкривати, додавши, що Бібер також не ділитиметься деталями.

“Джастін знає, що краще не говорити про речі, які він робить. Це не для всіх. Де ми проводимо час і що ми робимо, ми не можемо розкрити”, – відповів репер.

Кібератака, ймовірно, пов’язана з китайським урядом, була націлена на мережу низки американських провайдерів широкосмугового доступу, потенційно отримавши доступ до інформації із систем, які федеральний уряд США використовує для санкціонованих судом запитів на прослуховування телефонних розмов у мережі.

Західні дипломати та частина українських посадовців вважають, що найімовірнішим компромісом для завершення війни, Росія збереже контроль над окупованими територіями, а Київ набуде членства в НАТО та гарантій безпеки від альянсу.

Голова ОВА Артем Лисогор повідомив, що на ТОТ Луганщини росіяни вирішили повернутися до радянської практики та запровадили патрулювання вулиць так званими “народними дружинами”.

7 жовтня Україна все ще перебуватиме під впливом активного циклону, що принесе дощі та похолодання, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

Посол Росії у Вашингтоні Анатолій Антонов закінчив роботу у США та повертається до Москви.