У Полтаві група чоловіків погрожувала пістолетом блогеру Ніколасу Кармі

Джерело: Ніколас Карма/Instagram

Український блогер Ніколас Карма заявив про напад на нього під час зйомок у Полтаві 5 жовтня. За його словами, на тлі конфлікту невідомий приставив до його шиї пістолет.

Зокрема Карма розповів, що конфліктна ситуація виникла під час спілкування з мешканцями Полтави, коли він знімав ролик для своєї рубрики про вартість вбрання. З його слів, у цей момент група чоловіків, що стояла неподалік, критикувала його.

Після зйомки інтерв’ю компанія підійшла до нього з камерами й запитала, мовляв, “яке ваше ставлення до ЗСУ?”.

“Мовчу. Вони далі знімають мене та оператора. Я сказав свою позицію, що кожен повинен бути в армії або для армії. Їм цього було мало”, – зазначив Ніколас.

Як уточнив блогер, цей момент не потрапив на камеру його оператора, оскільки той підключав розряджене обладнання. Карма продовжив спілкування з чоловіками, знімаючи все на свою камеру.

“Коли я підійшов до цієї людини й попросив показати обличчя, бо він його сховав, його друг підбіг до мене ззаду й приставив мені пістолет до шиї. Також він приставив пістолет очевидцям, які там були. Я цих людей не знаю, вони просто це все спостерігали”, – наголосив блогер.

Один із очевидців підтвердив його слова про такі дії з боку невідомого чоловіка.

На Харківському напрямку загинув російський опозиційний активіст Ільдар Дадін, який воював на стороні Збройних Сил України.

Наступник лідера угруповання “Хезболла” Хасана Насралли, Хашем Сафієддін, убитий після удару ізраїльських літаків по Бейруту, повідомили кілька поінформованих джерел.

Репер Шон Комбз, відомий під сценічними іменами Puff Daddy, P. Diddy та Diddy, заборонив співаку Джастіну Біберу розповідати, що відбувалося на його “скандальних вечірках”.

Речник Військово-Морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук зауважив, що російські війська перекидають ракети С-300 до систем ППО поблизу Керченського мосту, адже вони там їм дуже потрібні.

Американський мільярдер Ілон Маск виступив на передвиборчому мітингу кандидата в президенти США Дональда Трампа в місті Батлер у штаті Пенсильванія.