Актор Кіану Рівз дебютував у професійних трекових гонках

Джерело: AP

Голлівудський актор Кіану Рівз, відомий ролями у фільмах “Матриця”, “Джон Уік”, “Костянтин”, Адвокат диявола”, дебютував 5 жовтня водієм у професійних трекових гонках у Сполучених Штатах.

Зазначається, що під час кваліфікацій гонки в американському Індіанаполісі Рівз зайняв 31 місце з 35.

У суботу в середині самої гонки на автодромі “Індіанаполіс Мотор Спідвей” актор ненадовго з’їхав з траси, проте зрештою фінішував на 25 місці.

У Рівза ще запланована друга гонка у неділю, 6 жовтня.

Голлівудський актор має попередній досвід гонок як колишній учасник гонки знаменитостей Toyota Grand Prix на трасі Лонг-Біч. Рівз переміг на конкурсі у 2009 році.

Згідно з повідомленням, наступного вівторка у Лос-Анджелесі він має відвідати захід до 30-ї річниці показу фільму “Швидкість” разом зі своєю колегою по фільму Сандрою Буллок.

В Україні триває 973-тя доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати армії РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли більш як 683 тисячі осіб.

Очільник британського уряду Кір Стармер повідомив, що посилення російських атак по українських портах у Чорному морі затримують життєво важливу допомогу палестинцям та глобальному півдню.

23 жовтня відзначають День обізнаності про синдром Кабукі, День створення Землі, Міжнародний день снігового барса та День організатора ток-шоу. Церква сьогодні згадує святого апостола Якова.

За даними синоптиків у середу, 23 жовтня, в Україні збережеться суха і тепла погода.

Армія оборони Ізраїлю заявила, що у результаті удару по Бейруту три тижні тому ліквідовано Хашема Сафіддіна, котрого називали ймовірним наступником раніше ліквідованого лідера “Хезболли” Хасана Насралли.