ЦАХАЛ атакував штаб-квартиру розвідки «Хезболли» у Бейруті

Джерело: ЦАХАЛ

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) завдала ударів по розвідувальному штабу “Хезболли” у Бейруті. Також було атаковано інші об’єкти терористів.

“Винищувачі ВПС Ізраїлю завдали ударів по об’єктах терористів, які належать штаб-квартирі розвідки “Хезболли” в Бейруті, включаючи засоби збору розвідувальної інформації, командні центри та інші об’єкти терористичної інфраструктури”, – йдеться у повідомленні.

Крім того ЦАХАЛ повідомив, що за останні кілька годин їхні військово-повітряні сили завдали ударів по складах зброї “Хезболли”, і теж в районі Бейрута. Після ударів було зафіксовано вторинні вибухи, які свідчать про наявність зброї.

Ізраїльська армія наголосила, що “Хезболла” навмисно розмістила свої командні центри і зброю під житловими в центрі Бейрута, таким чином “наражаючи на небезпеку населення цього району”.

“Винищувачі ВПС Ізраїлю завдали ударів по терористичним об’єктам “Хезболли” на півдні Лівану та в районі Бекаа, включаючи склади зброї, об’єкти терористичної інфраструктури, командний центр та пускову установку”, – додали в ЦАХАЛі.

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив про свою категоричну незгоду з можливим вступом України до НАТО. За його словами, під час його перебування на посаді, він не допустить ратифікації цього рішення словацьким парламентом.

Месенджер Telegram має намір запустити власний відеохостинг на зразок Youtube.

Сили оборони України вразили морський нафтовий термінал у тимчасово окупованій Феодосії, АР Крим.

В Україні триває 957-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 661 тисячу осіб.

Закарпатські митники виявили спробу незаконного перевезення двох скрипок 18-19 століть без документів.