«Мій син – не монстр»: мати P. Diddy зробила заяву після звинувачень сина у насиллі

Джерело: Daily Mail

Мати американського репера Шона Комбза, відомого як P. Diddy, вперше прокоментувала арешт сина, якого звинувачують у торгівлі людьми та сексуальному насиллі.

За даними видання, жінка засмучена через скандал довкола сина. Вона заявила, що усі звинувачення не відповідають дійсності. Водночас Дженіс додала, що її син робив чимало помилок, але він, за її словами, нібито точно не злочинець.

“Я звертаюся до вас як мати, спустошена і глибоко засмучена звинуваченнями, висунутими проти мого сина. Болісно бачити, що мого сина судять не за правду, а за розповідь, створену з брехні. Бути свідком того, що схоже на публічний самосуд над моїм сином, до того, як він мав можливість довести свою невинуватість, є надто нестерпним болем, щоб передати його словами. Я тут не для того, щоб зображати свого сина ідеальним, тому що він таким не є”, – наголосила жінка.

При цьому Комбс додала, що їй боляче спостерігати за тим, як, мовляв, про її сина шириться брехня і псується його репутація. Майже увесь світ, зауважила вона, зробив висновки про його причетність до злочинів, не почувши навіть його версію. Дженіс переконана, що її сина виправдають та доведуть його непричетність до злочинів.

“Дійсно боляче спостерігати, як світ так швидко й легко обертається проти мого сина через брехню та помилкові уявлення, навіть не вислухавши його бік і не надавши йому можливості представити його. Мій син – не такий монстр, яким його малюють. Я можу тільки молитися, що буду жива, щоб побачити, як він говорить свою правду, і буде виправданий”, – зазначила мати P. Diddy.

Корональний викид маси (CME) Сонця загрожує кометі C/2023 A3 (Tsuchinshan-ATLAS), яка готується до свого найбільшого зближення із Землею. Натомість вчені все ж сподіваються поспостерігати за захоплюючим астрономічним явищем.

У Росії, створені в межах онлайн-проекту “Большой российской энциклопедии”, матеріали передадуть команді іншої інтернет-енциклопедії – “Рувики”. Співробітники БРЭ повідомляли, що зарплата їм не нараховувалась із грудня минулого року.

Країни Балтії та Молдова можуть бути “втягнуті” у війну з Росією, заявив директор ФСБ РФ Олександр Бортніков. За його словами, до участі у війну з Москвою їх нібито підштовхують США та їхні союзники, а також “дії українських військових”.

Під час шторму у Флориді, фотограф Девід Барсенас спільно з репортером Крістофером Саласом врятували кішку. Згодом користувачі соцмереж прозвали тварину HurricaneCat (Hurricane – ураган).

10 жовтня Печерський суд Києва арештував депутатку Хмельницької міськради, котру ДБР затримало за підозрою у незаконному збагаченні на 1,5 млн доларів.